Sport

Denis Drăguș, la un pas să semneze cu o forță din Turcia! Când ar putea fi anunțat transferul. Update exclusiv

Denis Drăguș va juca și în sezonul viitor în Turcia, însă va trece la o formație de top cu pretenții la câștigarea titlului.
22.04.2024 | 13:55
Denis Dragus la un pas sa semneze cu o forta din Turcia Cand ar putea fi anuntat transferul Update exclusiv
Denis Drăguș va juca și în sezonul viitor în Turcia, însă va trece la o formație de top cu pretenții la câștigarea titlului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
22-04-2024
11:19

Când va fi anunțat Drăguș la Trabzon

Din informațiile FANATIK, tratativele dintre Trabzonspor și Standard Liege, echipa de care aparține Denis Drăguș, sunt foarte avansate.

Dacă nu intervine ceva neprevăzut la negocierile dintre cele două echipe, anunțul oficial cu Denis Drăguș la noua echipă ar urma să fie făcut peste aproximativ o săptămână.

Internaționalul român a impresionat în acest sezon în tricoul lui Gaziantep, acolo unde evoluează sub formă de împrumut până în vară de la Standard Liege. El a marcat 11 goluri și a dat o pasă decisivă în 28 de meciuri jucate în campionat.

Denis Drăguș va continua în Turcia, dar va juca la Trabzonspor

Presa din Turcia a anunțat că Trabzonspor a ajuns la o înțelegere de principiu cu Standard Liege pentru transferul definitiv din vară al lui Denis Drăguș, jucător curtat intens de mai multe cluburi importante din Europa.

ADVERTISEMENT

”Trabzonspor, care și-a început cu mult timp în urmă campania de transferuri pentru sezonul următor, a ajuns la un final fericit cu Denis Drăguș. Ieri (n.r. – duminică) s-a ajuns la o înțelegere de principiu cu Standard Liege. Transferul este de așteptat să fie anunțat după ce se va semna oficial”, a scris publicația Fotomac.

În urmă cu 2 săptămâni, Florin Manea, agentul lui Denis Drăguș, a dezvăluit că atacantul este ca și transferat la Trabzonspor, formație care se află în prezent pe locul 3 în Turcia. care duce în Europa League.

ADVERTISEMENT

”Vești bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate. Așteptăm și decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înțelegem”, spunea Manea.

Standard a cerut 3 milioane de euro pentru Drăguș

Denis Drăguș mai are contract cu Standard până în vara anului 2025. Se pare că belgienii vor să profite de forma bună a atacantului în vârstă de 24 de ani și să-l vândă, iar prețul stabilit este de 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul amical al naționalei României împotriva Columbia, impresarul Florin Manea afirma că a venit chiar impresarul lui Joax Felix la meciul cu Irlanda de Nord pentru a-l vedea pe Denis Drăguș. Agentul a precizat că și Benfica se află pe lista echipelor care se interesează de român.

Drăguș a fost folosit de Marius Șumudică la Gaziantep pe postul de atacant central și așa joacă și după plecarea tehnicianului român, în timp ce Edi Iordănescu îl preferă în banda stângă atunci când vine la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Tocmai poziția în teren a atacantului a devenit un subiect încins între cei doi tehnicieni. Șumi susține sus și tare că Denis Drăguș dă un randament mult mai bun atunci când joacă în postura de număr 9.

Denis Drăguș, acontat de Trabzonspor

ADVERTISEMENT
Tags: