ADVERTISEMENT
Sporturi

Cel mai nebun meci de box al anului: 8 șanse de KO în 5 reprize! Video

Autor: Eduard Dimiean | 06.10.2020 | 11:41
Cel mai nebun meci de box al anului: 8 șanse de KO în 5 reprize! Video
Cel mai nebun meci de box al anului! Opt sanse de KO in 5 reprize. Video (sursafoto:hepta)

Cel mai nebun meci de box al anului a avut loc între Jose Zepeda și Ivan Baranchyk într-un meci dramatic cu 8 knockdown-uri în 5 reprize.

ADVERTISEMENT

Meciul, care a avut loc la MGM Grand Conference Center din Las Vegas, a fost privit de mulți specialiști ca unul din cele mai spectaculoase încleștări din istoria boxului.

Finalul meciului a fost decis printr-un knockout, Bob Arum, organizatorul galei, declarându-se încântat de cum a decurs partida.

ADVERTISEMENT

Meci anului în box, opt șanse de KO în 5 reprize

Partida a început cu Baranchyk în avantaj, pentru ca totul să se transforme rapid într-un schimb reciproc de lovituri și contre.

Meciul a fost câștigat de Zepeda printr-un knockout reușit în runda a 5-a. Baranchyk a rămas minute bune întins la podea inconștient.

ADVERTISEMENT

Barancchyk a fost transportat la spital imediat pentru a primi îngrijiri medicale, din fericire pentru sportivul bielorus acesta și-a revenit fiind în afara oricărui pericol.

Bob Arum: “Unul din cele mai bune meciuri pe care l-am văzut de la Foreman – Lyle”

Celebrul manager de box Bob Arum a distribuit pe o rețea de socializare impresia sa despre spectaculosul meci: “Scurt și la obiect, a fost unul din cele mai bune meciuri pe care l-am văzut de la Foreman – Lyle” a declarat Arum.

ADVERTISEMENT

Bob Arum este managerul care ghidează destinul sportiv a lui Tyson Fury. Acesta a declarat cu puțin timp în urmă că negocierile sunt în derulare pentru organizarea unei partide între Tyson Fury și Anthony Joshua.

Anthony Joshua vs Tyson Fury, meciul de vis pentru orice fan al boxului, este la un pas să se realizeze în 2021.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!