Sporturi

Cel mai nebun meci de box al anului: 8 șanse de KO în 5 reprize! Video

06.10.2020 | 11:41
Cel mai nebun meci de box al anului 8 sanse de KO in 5 reprize Video
Cel mai nebun meci de box al anului! Opt sanse de KO in 5 reprize. Video (sursafoto:hepta)
ADVERTISEMENT

Cel mai nebun meci de box al anului a avut loc între Jose Zepeda și Ivan Baranchyk într-un meci dramatic cu 8 knockdown-uri în 5 reprize.

Meciul, care a avut loc la MGM Grand Conference Center din Las Vegas, a fost privit de mulți specialiști ca unul din cele mai spectaculoase încleștări din istoria boxului.

ADVERTISEMENT

Finalul meciului a fost decis printr-un knockout, Bob Arum, organizatorul galei, declarându-se încântat de cum a decurs partida.

Meci anului în box, opt șanse de KO în 5 reprize

Partida a început cu Baranchyk în avantaj, pentru ca totul să se transforme rapid într-un schimb reciproc de lovituri și contre.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost câștigat de Zepeda printr-un knockout reușit în runda a 5-a. Baranchyk a rămas minute bune întins la podea inconștient.

Barancchyk a fost transportat la spital imediat pentru a primi îngrijiri medicale, din fericire pentru sportivul bielorus acesta și-a revenit fiind în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Bob Arum: “Unul din cele mai bune meciuri pe care l-am văzut de la Foreman – Lyle”

Celebrul manager de box Bob Arum a distribuit pe o rețea de socializare impresia sa despre spectaculosul meci: “Scurt și la obiect, a fost unul din cele mai bune meciuri pe care l-am văzut de la Foreman – Lyle” a declarat Arum.

Bob Arum este managerul care ghidează destinul sportiv a lui Tyson Fury. Acesta a declarat cu puțin timp în urmă că negocierile sunt în derulare pentru organizarea unei partide între Tyson Fury și Anthony Joshua.

ADVERTISEMENT

Anthony Joshua vs Tyson Fury, meciul de vis pentru orice fan al boxului, este la un pas să se realizeze în 2021.

ADVERTISEMENT