Life

Cel mai prost obicei pe care îl au mulți pasageri în timpul unui zbor cu avionul. Însoțitorii de zbor nu îl suportă deloc, deși nu spun nimic

Deprinderea neobișnuită pe care o au majoritatea celor care aleg avionul. Stewardesele o îndură și nu comentează deloc.
21.12.2023 | 11:25
Cel mai prost obicei pe care il au multi pasageri in timpul unui zbor cu avionul Insotitorii de zbor nu il suporta deloc desi nu spun nimic
Deprinderea neobișnuită pe care o au majoritatea celor care aleg avionul. Stewardesele o îndură și nu comentează deloc. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cel mai prost obicei pe care îl au mulți pasageri în timpul unui zbor cu avionul. Însoțitorii de zbor nu îl suportă deloc, deși nu spun nimic. Unii călători iau în calcul acest lucru atunci când aleg să călătorească peste mări și țări.

Deprinderea neobișnuită pe care o au majoritatea celor care aleg avionul. Stewardesele o îndură și nu comentează deloc

Deprinderea neobișnuită pe care o au majoritatea celor care aleg avionul. Stewardesele o îndură și nu comentează deloc. Ele au vorbit despre asta, precizând că este vorba de un aspect făcut frecvent de oameni.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți călători apelează la acest obicei încă de pe pistă, dinainte de a decola aeronava spre destinația aleasă. Aceștia apasă „clopoțelul de apel” pentru cele mai ieșite din comun aspecte, speriind însoțitoarele de zbor.

„Clopoțelul de apel” este indicat numai în cazul unui accident vascular cerebral sau când există probleme cauzate de consumul de substanțe interzise. Stewardesele trebuie să răspundă cât mai repede posibil, chiar dacă nu e vorba de urgențe medicale.

ADVERTISEMENT

Din păcate, puțini oameni cunosc asta și îl folosesc pentru a cere un loc mai bun în timpul zborului. Însoțitoarele de zbor trebuie să le explice de fiecare dată călătoriilor că nu pot schimba scaunul cu nimeni din aeronavă.

Răspunsul stewardesele este aproape întotdeauna nu, „dacă voiai un loc mai bun pentru tot zborul, trebuia să plătești pentru unul”, notează The Sun. În aceeași notă, însoțitoarele de zbor spun că acest obicei sperie ceilalți oameni.

ADVERTISEMENT

Ce spun însoțitorii de zbor despre acest obicei

Însoțitorii de zbor au discutat despre acest obicei pe care îl au foarte multe persoane în avion, precizând că totul depinde de compania aeriană. În cazul uneia de lux angajații sunt mai mulți și nu vor avea nimic împotrivă să răspundă la apelul de la sonerie.

Pe de altă parte, la o companie aeriană cu buget mai mic oamenii s-ar putea să nu primească ajutorul dorit din cauza lipsei de personal. În plus, aceștia pot fi mult prea ocupați pentru a face față călătorilor din avion.

ADVERTISEMENT

„FA are nevoie de un singur însoțitor de bord la 50 de persoane”, a spus la un moment dat un însoțitor de zbor pe contul personal de TikTok, conform escape.com.au. Așadar, rezultatul s-ar putea să nu fie cel așteptat.

ADVERTISEMENT