Life

Cel mai murdar loc din avion. Însoțitorii de zbor spun că nu este niciodată curățat

S-a descoperit care este cel mai murdar loc din avion. Însoțitorii de zbor au dezvăluit că acesta nu este curățat niciodată.
04.12.2023 | 20:39
Cel mai murdar loc din avion Insotitorii de zbor spun ca nu este niciodata curatat
Care este, de fapt, cel mai mudar loc din avion. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Locul din avion pe care ar trebui să îl eviți întodeauna. Echipajul de zbor a avertizat că această parte nu este aproape niciodată curățată. Vei fi mult mai atent pe ce pui mâna de acum înainte.

Locul din avion pe care să îl eviți

Însoțitorii de sport au dezvăluit că o bucată de echipament de siguranță de la bordul avionului este cea mai murdară parte de la bordul aeronavei. Chiar dacă scopul acestuia este acela de a proteja, poate fi motivul pentru care germenii se transmit rapid de la o persoană la alta.

ADVERTISEMENT

Mulți oameni prespun că toaleta sau mesele sunt cele care poartă cele mai multe bacterii, însă cel mai murdar loc din avion este, de fapt, cardul cu instrucțiuni de siguranță.

Însoțitorii de zbor au mărturisit că acesta nu este curățat aproape niciodată, ceea ce la trasnformă într-un focar de microbi. Josephine Romeo, un membru al echipajului care oferă oamenilor băuturi și demonstrații de siguranță în timpul zborului, a abordat acest subiect.

ADVERTISEMENT

Pe blogul Travel + Leisure, a scris: „Cel mai murdar loc al unui avion este cardul cu instrucțiuni de siguranță din buzunarul scaunului”. Totodată, a adăugat că, spre deosebire de carduri, mesele cu tavi sunt curățate.

„Așadar, odată ce ați terminat de citit instrucțiunile de siguranță, asigurați-vă că puneți puțin dezinfectant pentru mâini – sau, mai bine, ștergeți cardul de instrucțiuni cu un șervețel umed pentru a vă salva pe dumneavoastră și pe viitorii pasageri de orice germeni”, a adăugat Josephine, citată de thesun.co.uk. 

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată și de alte persoane

Informația conform căreia acesta este cel mai murdar loc din avion a fost confirmată și de un membru rezident al echipajului Sun Online Travel. El a recomandat, totodată, curățarea scaunului.

„Nu este absolut deloc greu să faci puțină curățenie înainte de a te așeza. Am mai văzut părinți folosind mesele pentru a schimba scutecele copiilor lor. Așa că aș spune că niciodată nu poți curăța prea mult această zonă.

ADVERTISEMENT

Noi facem tot posibilul, la fel ca și echipajele noastre de curățenie între zboruri, dar nu putem fi întotdeauna atât de minuțioși pe cât ne-am dori, așa că cel mai bine este să ne asigurăm”, sunt sfaturile oferite de specialiști.

ADVERTISEMENT