Sport

Cel mai titrat jucător de la FC U Craiova 1948, despre relația cu Nicolo Napoli: „Știe să coordoneze lotul”. Video

Kyriakos Papadopoulos s-a adaptat la FC U Craiova 1948, iar titratul fundaș grec are doar cuvinte de laudă la adresa lui Nicolo Napoli.
17.01.2023 | 09:13
Cel mai titrat jucator de la FC U Craiova 1948 despre relatia cu Nicolo Napoli Stie sa coordoneze lotul Video
Kyriakos Papadopoulos, cel mai titrat jucător de la FC U Craiova 1948, a vorbit despre relația cu Nicolo Napoli. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se pregătește de prima confruntare a anului 2023 din SuperLigă, iar Kyriakos Papadopoulos a declarat că este apt de joc pentru confruntarea cu UTA Arad. Oltenii se vor confrunta cu trupa antrenată de Laszlo Balint pe stadionul „Ion Oblemenco”, duminică, de la ora 15:30.

Kyriakos Papadopoulos vrea să scape de accidentări la FC U Craiova 1948: „Îmi doresc să rămân sănătos și să joc cât mai multe meciuri”

Kyriakos Papadopoulos este om de bază la FC U Craiova 1948, fundașul central a revenit după o accidentare din toamnă și așteaptă să îmbrace din nou tricoul alb-albastru. Cariera grecului a luat o întorsătură neașteptată din cauza problemelor medicale, iar în vara anului 2022 a acceptat provocarea și a semnat cu trupa lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Fundașul grec trecut pe la Scalke 04, Bayer Leverkusen, Red Bull Lepzig și Hamburg a mărturisit că se simte excelent în Bănie. Kyriakos Papadopoulos a declarat că nu a explorat Craiova, pentru că a preferat să se odihnească după antrenamentele intense de la FC U Craiova 1948.

„Mă simt bine, totul este în regulă și lumea de aici este foarte politicoasă. Fotbalul practicat pare acceptabil și de accea mă simt foarte bine aici. Nu am apucat să vizitez foarte mult orașul, deoarece am fost preocupat să mă antrenez, după ședințele de pregătire mă duc acasă să mă odihnesc.

ADVERTISEMENT

Ador mâncarea de aici și totul este în regulă la Craiova. Evident că a fost un moment greu pentru mine când m-am accidentat. Sunt apt de joc și sunt gata să ajut echipa. Fotbalul s-a schimbat în ultima vreme, iar acum sunt aici și nu putem să dăm timpul înapoi. Nu mă uit  în trecut, încerc să trăiesc fiecare moment”, a declarat fundașul grec.

În ultimii ani ai carierei, Kyriakos Papadopoulos a fost urmărit de accidentări, însă își dorește să scape de problemele medicale la FC U Craiova 1948. Acesta speră să evolueze în cât mai multe meciuri la formație din Bănie, iar trupa lui Nicolo Napoli să își atingă obiectivele fixate.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să rămân sănătos și să joc cât mai multe meciuri, vreau să ajut echipa să își atingă obiectivele. Sper să ducem clubul cât mai sus în clasament”, a declarat Kyriakos Papadopoulos pentru FC U TV.

Cel mai titrat fotbalist al oltenilor, laude pentru Nicolo Napoli: „Este un om cu mult bun simț”

Atmosfera din interiorul lotul celor de la FC U Craiova 1948 este ună, iar Kyriakos Papadopoulos a mărturisit că a legat prietenii cu jucătorii de la venirea în Bănie. Acesta a declarat că se înțelege cel mai bine cu Radu Negru, fundașul lateral al oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Mă înțeleg bine cu fiecare jucător , însă câțiva dintre noi suntem într-adevăr mai apropiați, petrec ceva timp cu Negru.  L-am condus acasă după antrenamente de câteva ori, dar cum a zis, relația dintre noi este bună. Toți coechipierii sunt de treabă, toată lumea de aici este extraordinară”, a spus grecul.

Nicolo Napoli este la al 9-lea mandat pe banca celor de la FC U Craiova 1948, iar tehnicianul italian are o relație bună cu jucătorii oltenilor. Kyriakos Papadopoulos i-a identificat calitățile antrenorului, despre care spune că știe să coordoneze foarte bine lotul alb-albaștrilor.

Nicolo Napoli este la al 9-lea mandat pe banca celor de la FC U Craiova 1948, iar tehnicianul italian are o relație bună cu jucătorii oltenilor. Kyriakos Papadopoulos i-a identificat calitățile antrenorului, despre care spune că știe să coordoneze foarte bine lotul alb-albaștrilor.

„Îmi face plăcere să fiu la Craiova. Mă înțeleg foarte bine cu antrenorul nou (n.r. Nicolo Napoli), este un om cu mult bun simț. Un tehnician foarte bun, știe să coordoneze lotul”, a încheiat fundașul grec de 30 de ani de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT