Life

Cel mai urât lucru pe care nu trebuie să îl faci în avion. O însoțitoare de zbor a pățit-o de nenumărate ori

Sunt unele lucruri pe care nu trebuie să le faci în avion. Riști să îi faci pe însoțitorii de zbor să se simtă destul de prost.
15.06.2023 | 09:30
Cel mai urat lucru pe care nu trebuie sa il faci in avion O insotitoare de zbor a patito de nenumarate ori
Cel mai urât lucru pe care nu trebuie să îl faci în avion. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi ce nu trebuie să faci în avion? O însoțitoare de zbor a spus cel mai prost obicei pe care mulți pasageri îl au. Este extrem de deranjant și poate strica călătoria angajaților de pe linia aeriană respectivă.

Cel mai urât lucru pe care nu trebuie să îl faci în avion

O însoțitoare de zbor a scris pe blog-ul personal modul în care un pasager trebuie să se poarte în timpul unui zbor. Există un gest nepoliticos pe care nu trebuie să îl faci niciodată în avion. Nu e plăcut pentru nimeni, spune aceasta.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, voi începe cu atingerea însoțitorilor de bord, un lucru pe care nu ar trebui să îl faceți niciodată. Am fost împinsă și chiar ciupită înainte și nu este deloc plăcut. Există atât de multe alte modalități de a ne atrage atenția în timp ce trecem pe culoar, încât nu ar trebui să se ajungă niciodată la contact fizic.

Aceasta este o limită pe care cei mai mulți dintre noi nu ar dori să o depășești. Dacă simțiți că eforturile dumneavoastră sunt ignorate, atunci o bătaie ușoară pe umăr este maximul absolut pe care l-am accepta, dar numai în cazuri foarte rare”, a explicat aceasta.

ADVERTISEMENT

Totodată, însoțitoarea de zbor a făcut un apel la pasageri să nu mai țipe în timpul zborului sau să îi trateze pe angajați precum niște servitori. În opinia ei, acest gest este unul extrem de ”nepoliticos” și se întâmplă de prea multe ori, arată The Sun.

Adevărul despre clopoțelul de apel din avion

De asemenea, ea a mai adăugat că sunt pasageri care ajung să fluiere în timpul zborului. Acest lucru este însă unul mai plăcut spre deosebire de ciupituri ori alte gesturi necugetate. Un alt gest enervant este cel în care anumite persoane mimează diferite lucruri.

ADVERTISEMENT

Ce alte gesturi nu trebuie să le faci în avion? Însoțitoarea de zbor spune că la un moment dat a fost cheamă cu un zgomot de sărut. Și acest lucru este în opinia ei unul cât se poate de umilitor. Iar un alt aspect punctat de aceasta este cel legat de clopoțelul de apel.

Acesta este utilizat doar în cazuri de urgență. Pe de altă parte, mulți pasageri aleg să îl folosească pentru că au nevoie de o băutură sau de mâncare. ”Am prefera să le folosiți doar pentru lucruri cu adevărat importante, deoarece, dacă nu suntem pe culoar, de obicei facem ceva important în altă parte a aeronavei”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT

Însoțitoarea de zbor le-a mai recomandat pasagerilor să vină să o caute dacă au într-adevăr nevoie de ceva. Acest gest este cu siguranță unul dintre cele mai apreciate, spre deosebire de țipete, atingeri, sau fluierat.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români