Life

Ce nu trebuie să faci niciodată în avion. Cele 5 greșeli majore de care mulți nu știau

Dacă obișnuiești să călătorești des cu avionul sau te pregătești pentru prima ta călătorie, atunci ar fi bine să eviți aceste greșeli neapărat.
09.01.2023 | 17:30
Ce nu trebuie sa faci niciodata in avion Cele 5 greseli majore de care multi nu stiau
Ce nu trebuie să faci niciodată atunci când zbori cu avionul. Sursă foto: Pinterest, captură TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Drumul cu avionul poate fi o experiență plăcută, sau neplăcută, după fiecare caz în parte.

Ce trebuie să știi înainte de a călători cu avionul

Sunt însă anumite reguli de care trebuie să ținem cont astfel încât zborul să fie unul plăcut și să nu ne confruntăm cu probleme după ce ajungem la destinație.

Un însoțitor de zbor a postat un clip video pe TikTok care a devenit viral în scurt timp. Tommy Cimato vorbește despre ce trebuie să facă și ce nu trebuie să facă pasagerii atunci când aleg să zboare cu avionul.

ADVERTISEMENT

Se pare că sunt cinci greșeli majore de care trebuie să ținem cont atunci când avem un zbor. Tânărul lucrează la compania aeriană Arizona, iar clipul postat se numește ”5 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată într-un avion”.

Pentru că au tot existat probleme cu nenumărate zboruri în ultimele luni, nu e de mirare de ce mii de urmăritori au luat cu asalt clipul video.

ADVERTISEMENT

Iar sfaturile date de însoțitorul de zbor sunt cât se poate de utile. În primul rând, nimeni nu trebuie să călătorească cu avionul dacă este bolnav.

De asemenea, o altă greșeală pe care mulți o fac în avion este să se sprijine cu capul de fereastră, atunci când adorm. Acest lucru nu este deloc igienic, avertizează însoțitorul de zbor.

ADVERTISEMENT

Greșelile pe care nu trebuie să le fac niciodată în avion

Nu apăsați niciodată butonul de la toaletă cu mâna, a mai spus acesta. Indicat ar fi ca pasagerul să utilizeze un șervețel din baie, astfel încât să nu se expună la vreun pericol.

Totodată, acesta le-a mai recomandat pasagerilor să consume suficientă apă atunci când zboară, iar în cazul în care ajung să se simtă rău, să anunțe de urgență însoțitorul de zborul, astfel încât să se poată interveni la timp.

ADVERTISEMENT

O altă greșeală extrem de des întâlnită, spune însoțitorul de zbor este legată de vestimentație. Acesta nu le recomandă pasagerilor să zboare cu pantaloni scurți, indiferent de rută.

Scaunele pot să nu fie curățate corespunzător înainte de îmbarcare, așa că cine alege să poarte pantaloni scurți s-ar putea să ia acontact cu numiți germeni.

”Nu – sau încercați să nu – purtați pantaloni scurți. Nu știi niciodată cât de curat va fi, așa că dacă ai pantaloni, vei avea mai puțini germeni”, a spus Tommy Cimato.

Amintim că nici țigările electronice nu sunt permise în avion. O tânăra a aflat asta pe pielea ei, recent, când un avion a fost nevoit să se întoarcă la sol din această cauză. 

ADVERTISEMENT
Tags: