Life

Cele 6 semne care arată că persoana iubită vrea să se despartă de tine. Mare atenție la al patrulea

Nimeni nu își dorește o despărțire, însă este bine să știm când am ajuns în pragul acestui moment. Există șase semne care îți arată că persoana iubită își dorește altceva.
14.03.2023 | 21:21
Cele 6 semne care arata ca persoana iubita vrea sa se desparta de tine Mare atentie la al patrulea
Cele 6 semne care arată că persoana iubită vrea să se despartă de tine. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poveștile de dragoste încep frumos, însă nu de puține ori ajung să se sfârșească nu prea plăcut. Sunt cazuri în care unul dintre parteneri ajunge să fie rănit, fără a înțelege cum a ajuns în pragul despărțirii. Sunt însă și relații care se încheie într-un mod cât se poate de amical.

Cum îți dai seama că persoana iubită vrea să se despartă de tine

Când apare, de fapt, despărțirea? Dacă mulți sunt surprinși de momentul în care acest subiect este deschis, în realitate, semnele apar cu mult înainte. Există șase semne care îți arată că persoana iubită vrea să se despartă de tine. Astfel, dacă le observi, ar fi bine să iei în calcul acest scenariu.

ADVERTISEMENT

Unele cuvinte, dar și atitudinea persoanei din jurul tău îți pot confirma faptul că aceasta nu vede nu viitor cu tine, sau că pur și simplu și-a pierdut interesul pentru relație. S-ar putea să rămâi surprins de semnificația pe care acestea le au, în realitate.

Primul semn care îți spune că persoana iubită vrea să se despartă de tine este cel prin care aceasta evită să mai petreacă la fel de mult timp cu tine precum o făcea înainte. Oamenii își fac timp pentru cei care contează, iar dacă nu ești o prioritate, atunci acest lucru poate să îți spună destul de multe.

ADVERTISEMENT

”Dacă tot auzi cum el sau ea este prea ocupat/ă cu munca, familia, prietenii și alte obligații pentru a petrece timpul cu tine, ar trebui sa îţi faci griji, iar dacă adaugă „ne vom revedea în curând”, sunt doar vorbe pentru a te amăgi”, spune Cindi Sansone-Braff, expert în relații.

Mai poți salva o relație după ce vezi aceste semne?

Mai poate fi făcut ceva în acest sens? În cazul în care observi acest semn, specialistul spune că o conversație cu persoana iubită ar putea ajuta. Mai exact, puteți să vorbiți despre priorități, dar și despre lucrurile necesare astfel încât totul să funcționeze între voi.

ADVERTISEMENT

Un al doilea semn care îți poate spune că persoana iubită vrea să se despartă de tine este cel în care aceasta devine dezinteresată în legătură cu viitorul vostru împreună. Practic, potrivit expertului în relații, nu mai vorbește despre vacanțele în doi și nici de planurile pentru sărbători sau alte evenimente.

Și în acest sens există soluții, spune Susan Winter, care le recomandă celor care văd acest semn să inițieze o conversație cu partenerul referitoare la viitor. Prin comunicare sunt eliminate dubiile și avem parte și de răspunsul care ne poate ajuta să știm ce facem mai departe.

ADVERTISEMENT

Un al treilea semn este indisponibilitatea partenerului. Acesta ajunge să răspundă mai greu la mesaje și te poate face să te simți ignorat. Dacă simți acest lucru, încearcă să porți o conversație și de asemenea, să afișezi o atitudine mai rece, recomandă expertul în relații.

Semnul care îți spune clar că persoana iubită vrea să se despartă de tine

Al patrulea semn care îți arată că persoana iubită vrea să se despartă de tine este unul pe care mulți nu îl bagă de seamă. Mai exact, partenerul sau partenera ta ajunge să se enerveze din lucruri cât se poate de mărunte, care până acum nu însemnau nimic.

Când o persoană este îndrăgostită, spune expertul în relații, aceasta nu este atentă la mici detalii și de asemenea, nu găsește motive să se enerveze. Pentru a evita certuri mai mari, ori diferite conflicte, din nou, comunicarea poate să fie soluția.

Un alt semn care îți spune clar că persoana iubită vrea să se despartă este cel în care aceasta devine mai defensivă. Atitudinea sa devine una total schimbătoare, însă nu există niciun motiv pentru care s-a ajuns la acest lucru. În realitate vorbim despre semn clar că lucrurile nu mai merg așa cum își doresc.

Ultimul semn și probabil cel mai clar dintre toate este cel în care persoana iubită devine distantă. Mai exact, aceasta evită să mai petreacă timp cu tine și nu îți mai povestește lucruri din viața sa, comunicare fiind aproape inexistentă. De asemenea, are tendința de a amâna planurile împreună, iar asta îți poate da de înțeles că relația se apropie de final.

ADVERTISEMENT