Life

Cele două zodii care explodează de fericire în următoarele 17 zile! Camelia Pătrășcanu face marile anunțuri!

Două zodii vor avea parte de o perioadă extrem de frumoasă, anunță Camelia Pătrășcanu! Totul datorită unui fenomen astrologic important!
12.07.2023 | 10:15
Cele doua zodii care explodeaza de fericire in urmatoarele 17 zile Camelia Patrascanu face marile anunturi
Două zodii, beneficii de pe urma unui fenomen astrologic. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Două zodii au parte de bucurii imense, de momente de neuitat până pe 28 iulie 2023, anunță Camelia Pătrășcanu în exclusivitate pentru cititorii FANATIK!

Două zodii, marcaj pozitiv cu trigonul Soare-Neptun. Camelia Pătrășcanu explică efectele

Astrologa Camelia Pătrășcanu face niște predicții care vor pune anumite semne zodiacale într-o lumină favorabilă. Este vorba despre fenomenul trigonului Soare-Neptun, care a debutat marți, 11 iulie 2023, și se va încheia pe data de 28 iulie!

ADVERTISEMENT

Este un aspect bun pe fondul unor tensiuni pe care le resimțim și sunt de durată. Iată un moment fericit, astral. Poate fi delicat acest aspect, căci se adresează mai mult sufletului. Vorbește de inspirații și intuiții care ne pot ajuta să ne ghidăm mai ușor.

Acest trigon vorbește despre intuiția sufletului. În tot vacarmul de știri îngrijorătoare, există și lumină, o lumină  care ne ajută să ne plasăm în punctele mai ferite. E vorba de vocea inimii, vocea sufletului, care ne spune când lucrurile sunt cu adevărat grave și dacă sunt, realmente, cu adevărat grave.

ADVERTISEMENT

Inima le va șopti zodiilor ce e mai bine, unde e echilibrul, ce e adevărat și ce e fals, cum să lase deoparte furia, nemulțumirea, să acționeze din înțelegere, acceptare și îmbrățișare.

E bine să ne ducem în locuri de lumină. Pot fi locuri geografice, pot fi oameni lângă care ne simțim ca-n Rai, în siguranță. Deci, e nevoie să mergem în aceste locuri și lângă acești oameni pentru a ne încărca energetic.

ADVERTISEMENT

Berbecii caută pace și liniște

Berbecii pot căuta locurile de tihnă și pace, iar pentru unii poate fi acasă, dar acasă într-un loc ritualic. Pot face mai multe pentru sufletul lor, niște tehnici, că sunt ritualuri de pace, rugăciune. Pentru alții poate fi la mare depărtare, dar un acasă acolo, lângă omul cu care pot vorbi. Deși le place muntele, sunt recomandate locurile apoase, căci apa preia și curge și spală de energii negative mult mai ușor.

Pentru Tauri, e vorba de inspirație datorită unei colectivități în care pot fi prinși. Au nevoie de confrați, de oameni cu aceleași crezuri și intenții. Hobby-urile îi pot încărca spiritual și energetic. Explorează o libertate a sufletului și au nevoie de activități prin care se încarcă.

ADVERTISEMENT

Gemenii, sunt din categoria acelor zodii care au inspirație prin activități în care chiar ei se implică, o cauză pe care o apără. Simt că sunt de folos, de ajutor, chiar și financiare. Soarele în Rac vorbește, în cazul lor, de un ajutor financiar. Se pot simți bine și salvatori.

Racii au un aspect care vorbește de găsirea răspunsurilor, împărtășirea inimii. Pot căuta îndrumători și mentori. Pot face deplasări lungi pentru a găsi oameni speciale sau în locuri apropiate, dar nu ușor accesibile, căci persoanele nu sunt accesibile oricui. Alții pot simți nevoia să înceapă niște proceduri de vindecare sufletească, să se detoxifieze de ideile nepotrivite, se arată în horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu.

Pentru Lei, aspectul este inspirator, cu atenta îndrumare a cuiva. Mulți nativi de foc pot folosi acest aspect pentru a scăpa de ticuri, vicii, atitudini nepotrivite. E nevoie și de o aliniere interioară pentru a putea duce drumul pe care sunt.

Fecioarele țin pasul cu trendurile

Fecioarele au un aspect inspirator dat de trenduri bune și oameni angrenați în acest trend. Sunt idei noi, avangardiste pe care le apără. Își aduc contribuția într-un mod organizat. Nu e vorba de un grup profesional, e extra școlar, extra profesional.

Balanțele sunt printre cele două zodii care au un aspect benefic dat de conștiința lor. Chiar vor să facă lucrurile bine și corect. Conștiința lor e chemată, maturitatea este cea chemată să intervină. Fac apel la toată maturitatea lor spirituală pentru a ști linia adevărului, a corectitudinii.

Pentru Scorpioni, aspectul e legat mai curând de idei bune și oameni buni. Au capacitatea de a comunica ideile valoroase pe care le au, experiența acumulată. Pot primi propuneri și e bine să răspundă pozitiv acolo unde le e onorată experiența.

Săgetătorii, printre acele zodii care se bazează exclusiv pe intuiție

Săgetătorii se numără printre cele două zodii care au parte de aspecte favorabile. Perioada e legată de felul în care se conectează la cei din jur. Au o intuiție fabuloasă când e vorba de alții. Au dar profetic. Le atrag atenția celorlalți asupra consecințelor anumitor acțiuni. Au un ochi bune și oferă sfaturi pertinente celor care îl cer, informează Camelia Pătrășcanu.

Capricornii au un aspect inspirator legat de inima lor bună și mintea lor înțelegătoare. Dacă își deschid mintea se pot conecta afectiv cu oricine din preajma lor. Deschiderea inimii îi duce mai aproape de persoanele din preajmă.

Vărsătorii au un aspect inspirator în privința muncii și a banilor, a eficientizării muncii. Se pot discuta proiecte, se face o echipă. Totul e legat de un entuziasm comun, crezuri comune, un elan pentru a face lucrurile împreună.

Pentru Pești, aspectul inspirator e legat de flerul lor, talentele lor, talentele lor, conectarea cu propriul lor sine, cu propriul spirit. Sufletul spune cu putere ce simte. Pot face schimbări, pot începe niște activități, să vină cu niște opinii. E vorba de acțiune.

Pentru alte previziuni la fel de interesante, realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT