Life

Horoscop final de vară 2023, by Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, în suferință!

Horoscop final de vară 2023: Camelia Pătrășcanu vorbește despre un fenomen astrologic care se va întinde până în septembrie.
10.07.2023 | 11:25
Horoscop final de vara 2023 by Camelia Patrascanu Trei zodii in suferinta
Horoscop final de vară 2023, realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop final de vară 2023: Camelia Pătrășcanu face predicții pentru continuarea acestui anotimp. Apar câteva situații benefice, dar și îngrijorătoare pentru unele semne zodiacale.

Horoscop finală de vară 2023: Camelia Pătrășcanu face predicțiile momentului

Cuadratura Venus – Jupiter începe pe 11 iulie și durează până pe 27 septembrie, care cuprinde și perioada de Venus retrograd, planeta retrogradând din 12 iulie.

ADVERTISEMENT

Este un aspect tensionat, care poate produce mari pagube. Această cuadratură ne face lacomi. E o lăcomie ce vizează mai mult relațiile sentimentale. Vrem cumva să ne scăldăm în opulență de iubire, afecțiune, onorare, venerare din partea celor din jur.

Horoscop final de vară 2023. Poate fi multă suferință pe fondul acestei nevoie, să ne vadă cineva, să ne iubească cineva. Mulți pot fi mâhniți că deși dau semnale de iubire nu primesc pe cât e foamea lor. De aici apar sentimente diverse. Cuadratura ne atrage atenția asupra felului în care ne comportăm noi cu corpul nostru.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim atenți că nu tot ce ne face plăcere ne face bine. Venus în zodia Leu vorbește despre excesele pe care trebuie să le evităm. Și în acest sens, cuadratura aceasta, care e excesivă și compulsivă ne poate băga în belele în privința relațiilor și a propriilor experiențe. E o cuadratură hedonistă, așadar.

Cuadratura care ne pune în situații complicate. Ce pățesc Berbecii, Gemenii și Racii?

Pentru Berbeci, vara va continua cu dorințe foarte pasionale, fie că e vorba de sexualitate, atingeri ori alte bucurii diverse, dar  care costă timp, energie și bani. Unele merită, se adaugă la amintirile frumoase. Unele plăceri sunt prea riscante, excesive.

ADVERTISEMENT

Horoscop final de vară 2023: Taurii pot fi nemulțumiți de casă și trec la treabă. Nu e vorba doar de ce le place lor, ci și de ce le place celor din preajma lor. Pot simți nevoia să consume mai multă energie și timp decât bani. Trebuie să își măsoare cu atenție forțele și limitele, să nu intre în activități pe care nu le pot duce la bun sfârșit. În privința relațiilor de familie, iarăși apar un aspect tensionat.

Gemenii au tensiuni mai ales dacă vor călători sau se duc în locuri unde nu întâlnesc lucrurile promise. Pe de altă parte, poate fi vorba de cei care își doresc să călătorească, dar nu pot călători din cauza unor probleme de sănătate. Au cumva niște vise frânte. Li se atrage atenția asupra sănătății și știu că sunt deja cu ceva la limită și trebuie să intervină.

ADVERTISEMENT

Horoscop final de vară 2023: Pentru Raci, cuadratura poate aduce jenă, stângăcie dacă e vorba de relaționarea cu colectivitatea din care fac parte. Resimt la buzunar o cheltuială obligatorie. Trebuie să aibă grijă la pușculița lor, căci sunt tot felul de tentații.

Horoscop final de vară 2023: Fecioarele au tot felul de termene-limită

Leii îl au pe Venus retrograd și aduce foarte multe stări schimbătoare. Problema care se pune pe fondul cuadraturii este că au stări diferite, sinusoidale în legătură cu lucruri pe care nu vor să le mai facă. Colaborările cu oamenii importanți sunt puse sub lupă. Au tot felul de stări dificile, ce îi pot contraria pe alții.

Fecioarele au o cuadratură cam apăsătoare mai ales pentru cele care au deadline-uri și activități care trebuie să fie rezolvate obligatoriu. Au termene și date fixe la care trebuie să fie prezente. Depind de contexte și de vremuri și trebuie să facă slalom printre lucrurile care apar în calea lor.

Horoscop final de vară 2023: Balanțele au o cuadratură care vizează relațiile cu ceilalți. Sunt cu ochii pe partenerul de viață, de la care nu prea vin lucrurile bune pe care le așteaptă. Primesc invitații cam nepotrivite pentru ele. Toți se entuziasmează, dar ele nu înțeleg pentru ce.

Scorpionii sunt vizați în zona parteneriatelor importante. Sunt întâlniri cu persoane la care țin și sunt atenți la impresiile pe care le lasă. Sunt grijulii și asta e obositor la un moment dat. Dacă trebuie să respecte prea multe reguli, e mult prea mult pentru ei.

Horoscop final de vară 2023: Vărsătorii au tensiuni legate de imaginea lor publică

Săgetătorii au o perioadă dificilă legată de lege. Și dacă sunt în vacanță, tot se pot ciocni cu diverse autorități care nu și-au făcut treaba. Pot găsi într-o călătorie ce nu li s-a promis. Vorbesc mult despre lege, morală, ținerea cuvântului. E dificil să se regleze, adapteze la lucrurile strâmbe pe care le întâlnesc.

Capricornii au o cudratură sensibilă în raport cu oamenii apropiați. Iau cunoștință de ce le place celorlalți. Venus e retrograd în zona iubirii partenerului de viață. E bine să descopere care e limbajul de iubire al celuilalt.

Horoscop final de vară 2023: Vărsătorii pot avea parte de tensiuni legate de imaginea publică, mai ales dacă se așteaptă ceva de la ei. Au sentimentul că se așteaptă prea mult de la ei. E important să fie atenți la rigori, la formule, la anumite stereotipuri sociale.

Peștii trebuie să fie atenți la sănătate. Iau mai multe opinii și bine fac. N-ar trebui să creadă o primă interpretare a unor analize, ci să ceară mai multe opinii. Până în septembrie 2023 vine răspunsurile exacte.

Pentru alte previziuni la fel de interesante, realizate de astrologul Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT