Life

Cele mai aglomerate cartiere din România. E bine să te gândești de două ori înainte să iei mașina. Șansele sunt mici să găsești loc de parcare

Care sunt cele mai aglomerate cartiere din România? E greu să găsești un loc de parcare aici, iar acest lucru poate fi o mare problemă.
18.04.2024 | 16:36
Cele mai aglomerate cartiere din Romania E bine sa te gandesti de doua ori inainte sa iei masina Sansele sunt mici sa gasesti loc de parcare
Cele mai aglomerate cartiere din România. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi care sunt cele mai aglomerate cartiere din România? Dacă ajungi aici trebuie să te gândești de două ori înainte să iei mașina. Sunt șanse mari să nu poți să găsești niciun loc de parcare.

Cele mai aglomerate cartiere din România

Platforma de imobiliare Storia a realizat un sondaj interesant în urma căruia s-a aflat care sunt cele mai aglomerate zone din România. Avem orașe în care se găsește oricând un loc de parcare, în timp ce în altele, acest lucru e cam imposibil.

ADVERTISEMENT

Sondajul realizat de Storia arată cât de dificile este pentru unii locuitori să găsească locuri de parcare în zonele în care locuiesc. Totul depinde, evident, de cartier în primul rând, dar și de oraș.

Înainte să aflăm care sunt cele mai aglomerate cartiere din România e bine să știm principalele orașe. Astfel, e foarte dificil să găsești locuri de parcare în București în primul rând, dar și în Cluj-Napoca și în Constanța, conform sondajului.

ADVERTISEMENT

La polul opus, găsești locuri de parcare foarte ușor în Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin. Se pare că toți cei care locuiesc aici nu au de ce să se plângă când vine vorba de o astfel de situație.

Unde e cel mai greu să găsești un loc de parcare

Și totuși care sunt cele mai aglomerate cartiere din România? Sondajul realizat de Storia arată că cele patru cartiere din țară unde găsești cel mai dificil un loc de parcare se află în București. Acest lucru nu e neapărat surprinzător.

ADVERTISEMENT

Iar pe primul loc este Calea Victoriei. Aceasta este urmată de Iancului, iar mai apoi de zona Piața Romană și Tei. Ce alte cartiere sunt extrem de aglomerate și e cazul să te gândești de două ori înainte să iei mașina?

După București vine Centrul Istoric din Brașov. Dacă ai ajuns aici vreodată sigur ai observat că ți-a fost destul de greu să găsești un loc unde să îți parchezi mașina. Iar următorul loc este zona ICIL din Constanța.

ADVERTISEMENT

Ce alte cartiere sunt extrem de aglomerate? Conform sondajului, zona Obor din Capitală le poate da mari bătăi de cap șoferilor de asemenea. Totodată, cartierul Cetate din Timișoara, Bulverdarul Chișinău și Lujerului din București pot fi de asemenea destul de aglomerate.

ADVERTISEMENT