Life

Cele mai bune melodii româneşti. Au fiecare peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube

Care sunt cele mai bune melodii românești existente pe platforma YouTube. Acestea au fost văzute de peste 100 de milioane de oameni fiecare!
10.02.2023 | 16:10
Cele mai bune melodii romanesti Au fiecare peste 100 de milioane de vizualizari pe Youtube
Cele mai bune melodii româneşti cu milioane de vizionări pe Youtube Foto Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai bune melodii românești. Au fost foarte apreciate pe platforma YouTube și fiecare dintre acestea are peste 100 de milioane de vizualizări. Succesul lor a depășit granițele și milioane de oameni s-au bucurat de piesele făcute de români.

Cele mai bune melodii româneşti de pe Youtube

Pe primul loc este o melodie pe care cu siguranță am ascultat-o de mai multe ori la vremea ei și chiar la mult timp după aceea. Faimoasa piesă Bilionera, cântată de Otilia, a strâns 588 de milioane de vizualizări în cei opt ani de la apariție.

ADVERTISEMENT

O altă piesă celebră a cucerit inimile a milioane de oameni de peste tot din lume. Este vorba despre piesa cântată de Edward Maya & Vika Jigulina, numită Stereo Love.

Melodia a fost publicată pe YouTube acum 13 ani și a fost văzută de 548 de milioane de ori de la lansarea ei. De asemenea, aproape 4 milioane de oameni i-au dat like pe platforma YouTube și au fost aproape 170.000 de comentarii lăsate de oameni la această piesă. Ba mai mult, cineva în comentarii o numea „o capodoperă legendară”.

ADVERTISEMENT

„Unul dintre cele mai bune cântece făcute vreodată – mai ales când a fost lansat. Dacă erai copil când a apărut (așa cum am fost eu), îți punea un zâmbet pe față de fiecare dată când o auzeai în mașină.

Dacă erai un tânăr adult, acest cântec te-a motivat să îți trăiești viața la maxim și să te bucuri mai mult de tine însuți. Dacă erai la vârsta a treia, cântecul te făcea să-ți amintești și să cauți să faci lucruri pentru a te simți așa din când în când”, a spus cineva.

ADVERTISEMENT

O altă melodie românească extrem de apreciată este una lansată de Alexandra Stan. Piesa intitulată Mr Saxobeat, lansată acum șase ani, a strâns 177 de milioane de vizionări pe YouTube.

Inna și Andra au mai multe piese în top

Din acest top al celor mai de succes melodii românești care au milioane de vizualizări pe YouTube nu putea să lipsească Inna, una dintre cele mai apreciate artiste românce la nivel internațional.

ADVERTISEMENT

Piesa acesteia numită Yalla a reușit să obțină 453 de milioane de vizualizări pe YouTube în cei șapte ani de la momentul lansării sale. O altă piesă a Innei este, de asemenea, în acest top muzical cu cele mai de succes piese românești, iar melodia In your eyes, alături de Yandel, a obținut 266 de milioane de vizionări în cei nouă ani de la lansarea ei.

Colaborarea Innei cu faimosul J Balvin, Cola song, a reușit să obțină foarte multe vizionări pe platforma YouTube, mai precis 259 de milioane în cei opt ani de la lansare.

În același top se mai află și Andra, care are mai multe melodii ce au obținut milioane de vizionări pe YouTube, printre care piesa Why. Aceasta care are 210 milioane de vizionări pe această platformă, iar în top este și piesa Love can save it all, care are 207 milioane de vizionări. Colaborarea Andrei cu David Bisbal – Without you – a strâns și ea peste 141 de milioane de vizionări.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română