Life

Cele mai bune mesaje de bună dimineața. Replici speciale pe care te poți baza în orice situație

Cele mai bune mesaje de bună dimineața cu care îi poți surprinde pe cei dragi. Iată o listă de replici speciale.
11.09.2022 | 08:00
Cele mai bune mesaje de buna dimineata Replici speciale pe care te poti baza in orice situatie
Ce mesaje poți lăsa dimineața celor dragi. Sursa foto: fericitazi.com
ADVERTISEMENT

Dimineața poate fi un moment perfect al zilei prin care îi poți surprinde pe cei dragi. Cu un mesaj scris din suflet niciodată nu poți da greș.

Mesaje de bună dimineața pentru cei dragi

Prin câteva cuvinte frumoase, amuzante sau de încurajare îi poți face o zi mai bună cuiva apropiat. Iată mai jos o listă de gânduri pline de dragoste.

ADVERTISEMENT

”Bună dimineața! Să-ți aducă ziua de azi vise împlinite, vesele și colorate. Lasă lumina dimineții să strălucească, iar bucuria să se stabilească în suflet. Noroc, credință, speranță și toate căile deschise!”, poate fi scris unui prieten, unei prietene sau unui membru din familie.

Lucrurile se pot schimba atunci când vine vorba de partenerul de cuplu. Acestuia/acesteia îi poți lăsa următorul mesaj:

ADVERTISEMENT
  • ”Bună, dragoste! Te-ai trezit deja? Ai reușit să îți urmărești visul frumos? Aștept să mi-l povestești. Fie ca dimineața ta să fie însorită și plăcută!”
  • ”Inaintea ta, diminetile erau atat de plictisitoare si nu voiam sa ma trezesc. Dar cu tine langa mine, in fiecare zi ma simt atat de fericit si vesel. Sper sa ai o zi foarte buna”, 
  • ”Ziua este innorata, dar sunt fericit, deoarece sunt proprietarul inimii tale care imi tine de cald. Gandul la tine este motivatia care ma face sa merg mai departe”

Pentru cei care au avut parte de momente dificile în urmă cu o zi, îi poți încuraja, la fel, printr-un mesaj, scris pe un bilețel, dimineața. Starea lor va deveni automat mai pozitivă.

ADVERTISEMENT

”E dimineața… Se aude primul ciripit de păsări. Trezește-te și tu! Cucerește noi înălțimi, creează noi vise și gândește noi idei!”, poate fi o modalitate de încurajare.

Studii psihologice au demonstrat de-a lungul timpului că o relație dintre două persoane poate fi mai strânsă, bazată pe loialitate și încredere, prin gesturi mici de bunăvoință.

ADVERTISEMENT

De asemenea, surprizele, mesajele de dragoste, încurajare sau iertare sunt caracteristici esențiale pentru o relație benefică. Totodată, se mai spune că un gând cald poate schimba viața unei persoane.

ADVERTISEMENT