Life

Cele mai bune mesaje de Sfântul Ilie 2023. Urări și SMS-uri pentru prieteni și rude

Cele mai bune mesaje de Sfântul Ilie 2023. Urări și SMS-uri pe care le poți trimite rudelor și prietenilor în această zi specială.
20.07.2023 | 00:15
Cele mai bune mesaje de Sfantul Ilie 2023 Urari si SMSuri pentru prieteni si rude
Mesaje și urări de Sfântul Ilie 2023. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Pe 20 iulie 2023 este o sărbătoare mare, și anume Sfântul Ilie, iar FANATIK a adunat cele mai frumoase mesaje pentru rude și prieteni. Persoanele apropiate din viața ta vor fi impresionate de aceste urări!

Mesaje de Sfântul Ilie 2023. Cele mai bune urări și SMS-uri pentru prieteni și rude

Sfântul Ilie este una dintre cele mai importante sărbători, fiind marcată cu cruce roșie în calendarul ortodox. Aproximativ 130.000 de români își sărbătoresc ziua onomastică, iar cei mai mulți sunt bărbați și poartă chiar prenumele sfântului.

ADVERTISEMENT

Acest nume provine din limba ebraică, de la “Elijah(u)”, care a fost al unui personaj biblic. Acest nume semnifică, potrivit Bibliei, “Strângând întreg poporul la muntele Carmei, Ilie cere fiilor lui Israel să hotărască cărei divinități i se vor închina în viitor. În urma unei probe a focului câștigată de Ilie, poporul s-a convins că ‘Domnul este adevăratul Dumnezeu’”.

În credința populară, Sfântul Ilie este cunoscut ca cel care merge pe cer într-un car cu roți de flăcări, în timp ce tună și lovește diavolii cu biciul său de foc. De asemenea, se spune că este cel care aduce ploaia și provoacă furtuni puternice.

ADVERTISEMENT

Sfântul Ilie a comis păcate în timpul vieții, cel mai mare fiind uciderea părinților săi, faptă la care a fost îndemnat de diavol. A fost iertat de Dumnezeu, care l-a trecut în rândul sfinților, urcat apoi în trăsura cu roți de foc, trasă de caii albi cu aripi.

FANATIK a adunat unele dintre cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți apropiaților de Sfântul Ilie 2023. Cei care poartă următoarele prenume sunt sărbătoriții zilei de 20 iulie: Ilie, Ilinca, Lică, Lia, Iliuță, Ilia, Elias, Eliade, Eliana, Ilieș, Iliuș, Iliev și Liana.

ADVERTISEMENT

Sunt apreciate mesajele originale, compuse chiar de tine, dar există o serie de urări și felicitări care vor fi apreciate de sărbătoriți. Indiferent dacă îi faci o urare unei rude sau unui prieten, persoana respectivă se va bucura mult.

Mesaje de Sfântul Ilie 2023 pentru membrii familiei

În această zi de sărbătoare, este foarte important să nu uiți de rude și să le trimiți o urare specială. Iată o listă cu unele dintre cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie 2023!

ADVERTISEMENT
  • La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să va însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă, dragi bunici!
  • Să primeşti flori de ziua ta! Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani, mama!
  • Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani, dragul meu soţ!
  • Se spune că iubiții sunt ca luna, frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul meu!
  • Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!
  • Toată fericirea. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani!
  • Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!
  • Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ilie, al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de o căsnicie. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o iubire adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!

Urări de Sfântul Ilie pentru prieteni

Nici prietenii care poartă numele Sfântului Ilie nu ar trebui uitați în această zi. Poți alege dintr-o serie de mesaje speciale dedicate prietenilor, care se vor bucura, cu siguranță.

  • Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani!
  • Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.
  • Draga Iliuță, sper ca mesajul meu să nu fie la fel de călduros ca vremea de afară. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!
  • O prietenie sinceră înseamnă întotdeauna o legătură între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc. La mulți ani!
  • Îţi doresc că toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşeaşcă şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!
  • Se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să ai un cer senin!
  • Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La Mulţi Ani!
  • Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire!
  • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Felicitări speciale de Sfântul Ilie

Pentru cei care vor să le trimită apropiaților urări speciale sau în versuri, FANATIK a adunat câteva dintre cele mai bune, cu care nu vei da greș de Sfântul Ilie 2023.

  • De ziua ta de nume îți doresc sănătate și noroc. Fiecare zi să înceapă cu o bucurie, fiecare clipă să îți aducă împlinire.
  • Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe pământ!
  • Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!
  • Astăzi e ziua ta, Ilie/ O zi ce-o iau drept garanţie/ Că oameni de nădejde mai sunt pe astă lume./ Asemeni ție, din nume ei își fac renume.
  • Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie/ Să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie!/ La Mulţi Ani!
ADVERTISEMENT