Life

Cele mai de succes zodii. Camelia Pătrășcanu dezvăluie atuurile Racilor și Gemenilor

Care sunt cele mai de succes zodii? Astrologa Camelia Pătrășcanu a vorbit despre atuurile fiecărui semn în parte. Ce calitate ai tu?
09.08.2023 | 11:33
Cele mai de succes zodii Camelia Patrascanu dezvaluie atuurile Racilor si Gemenilor
Ce trăsături de succes au cele 12 zodii. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai de succes zodii? Fiecare zodie are instrumentele sale prin care se descurcă în viață. Este bună la ceva, i se potrivește o anumită activitate sau anumite înzestrări, trăsături de succes. Pot fi aptitudini, atitudini. E bine ca fiecare zodie să știe asta despre sine sau să știm despre cei din jurul nostru la ce sunt buni.

Cele mai de succes zodii. Camelia Pătrășcanu prezintă trăsăturile de bază ale fiecărei semn

E bine să fim mai atenți la felul în care omul de lângă noi realizează lucrurile. Care sunt, așadar, trăsăturile de succes ale fiecărei zodii? Iată un horoscop cu totul special, în rândurile de mai jos!

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, una din trăsăturile de succes e forța și determinarea. Au anduranță, rezistă la lucruri curajoase, la lucruri nemaiîncercate de alții, periculoase. În momentul în care și-au propus un anumit lucru, ales de conștiința lor, merg până la capăt. Obiectivul ales, dacă e al lor, își ating succesul.

Taurii au ca și calitate bucuria de a fi și chiar inocența. Au un simt proaspăt și spontan de viață. Nu complică lucrurile. Asta, pe undeva, e de succes pentru ei. Tot ce fac trebuie să fie luminos, seren, să le placă. Dacă le place ceea ce fac, chiar dacă vor căpăta o mare dexteritate, fac lucrurile temeinic și nu le lipsește bucuria. Trebuie să se simtă în largul lor când fac ceva.

ADVERTISEMENT

Gemenii au ca trăsătură puternică relațiile și conexiunea cu ceilalți. Uneori par stângaci și speculează foarte bine asta în avantajul lor. Știu să se lase ocrotiți, îndrumați. Folosesc orice înclinație de cocoloșire. Uneori, faptul că se plictisesc e un mare atuu. Asta îi face să caute diversitatea.

Racii țin la demnitatea lor

Zodii de succes și trăsăturile baftei lor. Pentru Raci, atuul este demnitatea. Nu sunt neapărat orgolioși. Demnitatea vine din valori înalte, cavalerești, nobile. Transpare asta prin ei că lucrurile trebuie să fie sobre, să nu îi calci pe coadă, să nu îi tratezi prea facil. Dacă nu te porți cu onoare, îi poți răni sau răscoli.

ADVERTISEMENT

Leii au ca atuu creativitatea, manualitatea. Pot încerca mai multe lucruri, pot trece prin mai multe activități. Dau sentimentul că le sunt facile unele lucruri. Le place să exploreze creativitatea, jovialitatea, geniul. Încearcă să vadă cum reacționează corpul lor făcând lucruri, mintea, sufletul lor.

Fecioarele au ca trăsături definitorii rigoarea și organizarea. Avansează mai lent decât alte zodii, dar mai consecvent. Știu să își creeze formule de succes. Știu ce merge, ce nu merge. Devin foarte bine organizate și asta le ajută în orice profesie. De asemenea, știu să coopereze, au asta în sânge. Sunt un liant pentru grupurile în care sunt. Știu să colaboreze, ceea ce e un lucru rar în zilele noastre.

ADVERTISEMENT

Printre cele mai de succes zodii se numără și Balanțele! Pentru Balanțe, disciplina severă e o trăsătură de succes. Pot fi inflexibile, iar asta impresionează auditoriul. E ceva în ele care transmite superioritate, aristocrație, noblețe. Vorbim aici de relațiile sociale. Cumva, transmit această rigoare, această severitate. Au crezuri foarte bine stabilite.

Scorpionii, printre acele zodii cu un fler fantastic!

Pentru Scorpioni, trăsătura de bază e flerul în legătură cu ce merge și nu merge. Identifică foarte clar calitățile oamenilor. Sunt cei mai buni antrenori din tot zodiacul. Dacă își propun să antreneze pe cineva, scot tot untul din acea persoană. Au nas pentru succes, bani, abundență.

Pentru Săgetători, principala calitate care duce la succes e simțul instituției, al dreptății. Au simțul legii și al dreptății și îl speculează în avantajul lor. De regulă, cei mai mulți au acest simț al țelurilor înalte, al valorilor înalte. Visează măreț, își doresc lucruri mari.

Capricornii au ca atuu ingeniozitatea mai ales tehnică, creativitatea tehnică, dar și curajul. Nu consideră nimic insurmontabil, prea greu, imposibil. Nu fug de lucrurile dificile, pentru ei sunt foarte provocatoare. Au anduranță în proiecte mari, care aduc ceva nou în lumea lor.

Peștii sunt îndârjiți

Camelia Pătrășcanu continuă să dezvăluie cele mai de succes zodii, în exclusivitate pentru FANATIK. Vărsătorii au ca atuu umanismul, starea de flux. Nu se agită pentru nimic, pentru că văd mereu partea plină a paharului. Au încredere în Univers, în viață. Au încredere că din Universul ăsta mare vor găsi ei o soluție la un moment dat.

Peștii, deși sunt un semn blând, au ca atuu îndârjirea când își urmează calea. Nu e o cale a voinței, a impunerii. E o cale a sufletului, a conștiinței și a harului. Au o dârzenie, o putere de a îndura vicisitudini, lipsuri. Au o putere mai mare decât a oricărei zodii, doar când sunt în acord cu conștiința și sufletul lor. Pentru alte horoscoape speciale realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT