Life

Cele mai intime dezvăluiri făcute de Fuego. Dorința neîmplinită a artistului

26.08.2020 | 14:14
Cele mai intime dezvaluiri facute de Fuego Dorinta neimplinita a artistului
Cele mai intime dezvăluiri făcute de Fuego. Dorința neîmplinită a artistului
ADVERTISEMENT

Fuego a ajuns la vârsta de 44 de ani, perioadă în care a strâns multe împliniri, satisfacții, bucurie, dar mai ales mii de aplauze. Iubește scena, iar ea, la rându-i, l-a răsplătit cu respect și apreciere din partea publicului.

Paul Surugiu, pe numele său real, a vorbit, într-un amplu interviu, despre surprizele pe care le-a primit de la fani de-a lungul timpului, despre cadourile inedite primite, dorințele neîmplinite, dar și surprizele mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Își dorește foarte mult o vacanță în Rusia sau Australia, un parfum celebru care nu se mai fabrică, și să-și completeze colecția de tablouri. În general, își oferă singur tot ce are nevoie, fără să stea prea mult pe gânduri.

Fuego, la 44 de ani! Ce își dorește și care sunt cele mai intime gânduri ale artistului

Fuego și-a sărbătorit aniversarea celor 44 de ani pe scenă, așa cum obișnuiește. Mai exact, în parcul Herăstrău, la Grădina de Vară. Ce este mai frumos decât să petreci alături de fanii unul dintre cele mai importante momente.

ADVERTISEMENT

Își face singur cadouri și, în general, nu-și refuză nimic. Există, însă, câteva lucruri pe care le dorește, dar pentru care trebuie să mai aștepte. “Nu cred că-mi doresc ceva anume, material vorbind.

Ar fi câteva tablouri pe care le-aș vrea în colecția mea de artă românească. Mi-aș dori un anumit parfum, celebru, de la o casă cunoscută, dar care nu se mai fabrică de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

În principiu am tot ce vreau și dacă e musai să-mi doresc ceva, nu-mi refuz lucruri. Mi-aș dori să ajung în câteva locuri din lume, cum ar fi Rusia sau Australia, dar poate cândva, când nu vom mai avea probleme actuale”, a declarat Fuego pentru Libertatea. 

Iubit și apreciat de public, Fuego a fost surprins de multe ori, chiar pe scneă, când a primit tot felul de daruri, care mai de care mai inedite, de la flori, la borcane cu murături.  “Am primit pe scenă oale cu sarmale, dulcețuri și borcane cu murături”, și-a amintit artistul.

ADVERTISEMENT

Fuge, însă, de situațiile stânjenitoare, în care trebuie să se comporte într-un anumit fel.

“Surprizele pot fi uneori stări stânjenitoare sau pot crea momente mai puțin fericite. Iar eu fug de asta. Există și situație în care o surpriză plăcută pentru cel care o face poate fi neplăcută pentru cel care o primește.

ADVERTISEMENT

Și eu oricum sunt omul căruia îi place să dețină controlul. Dar chiar și așa, mă bucur când sunt surprins. O vacanță aș accepta cu plăcere, mai ales dacă este într-un loc în care n-am fost”, a mai spus artistul.