Life

Cele mai mari drame din viața Mariei Ciobanu. Cântăreața iubită de milioane de români a avut parte de multe suferințe

Suferințele îndurate de Maria Ciobanu de-a lungul vieții. „Ciocârlia” muzicii populare românești a trecut prin greutăți încă din copilărie.
12.07.2023 | 00:19
Cele mai mari drame din viata Mariei Ciobanu Cantareata iubita de milioane de romani a avut parte de multe suferinte
Cele mai mari suferințe îndurate de Maria Ciobanu de-a lungul vieții. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook/ www.ionutdolanescu.art
ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu este cunoscută și iubită de milioane de români. Cântăreața de muzică populare i-a încântat pe mulți cu vocea sa, căci nu degeaba a fost supranumită „ciocârlie”, dar trecutul său ascunde drame pe care nu toată lumea le cunoaște.

Care au fost cele mai mare drame din viața Mariei Ciobanu

Maria Ciobanu este iubită de milioane de români. Dar puțini știu cât a suferit artista de-a lungul vieții. Totul a pornit încă din copilărie, atunci când fratele său geamăn a murit. Acesta nu avea decât cinci ani, dar a refuzat să ia tratamentul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

ADVERTISEMENT

Zece ani mai târziu, tatăl său a murit în mod subit. Astfel, deși se aștepta ca acesta să-i fie alături atunci când vocea o să i se audă pentru prima dată la radio ori că va fi în public atunci când va cânta pe cele mai mari scene ale lumii, nu s-a întâmplat.

A ajuns să fie numită „ciocârlia muzicii românești”, dar părintele său nu a mai ajuns să se bucure de acest lucru. „Tatăl meu nu a apucat să mă asculte la radio. Eu am rămas fără tată la 15 ani, a murit de tânăr. La a doua stabilizare a făcut o pareză și în două luni s-a dus. Cred că el tot timpul m-a vegheat pentru că m-a iubit”, a povestit Maria Ciobanu, conform redacția.ro. 

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu nu și-a văzut copilul crescând. Ce a știut Ionuț Dolănescu despre ea

O altă mare durere trăită de Maria Ciobanu a fost atunci când ea și Ion Dolănescu s-au îndrăgostit. Au format unul dintre cele mai controversate cupluri ale vremurilor respective, deoarece ambii erau cu altcineva, motiv pentru care nici nu s-au putut căsători. 

Chiar dacă au luptat pentru dragostea lor, și-au dat seama că nu se potrivesc, de fapt. Nici venirea pe lume a băiatului lor, Ionuț Dolănescu, nu i-a putut aduce la sentimente mai bune, astfel că s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

După separare, Ionuț a rămas să locuiască cu tatăl său. Artistul i-a spus că acest lucru s-a întâmplat pentru că Maria Ciobanu l-a părăsit, astfel că „ciocârlia” a suferit ani la rând pentru că nu și-a putut vedea copilul crescând.

Îl întâlnea rar, pentru că mergea pe furiș la școala la care învăța sau pentru că soacra i-l aducea pe ascuns. Adevărul a reușit să i-l spună abia când Ionuț Dolănescu avea 25 de ani. La acel moment, nu doar că a avut puterea să înțeleagă și să ierte, dar tot el a fost cel care și-a reunit părinții. 

ADVERTISEMENT

„25 de ani am suferit după Ionuț. Nu m-a lăsat Dolănescu să-l văd. Mă duceam la școală, vorbeam cu diriginta să-l văd pe ascuns și soacra mea mi-l mai aducea din când în când. Mă gândeam că Dumnezeu va face dreptate până la urmă. La toate mănăstirile mă rugăm: ‘Sa nu-mi iei, Doamne, zilele până când băiatul meu nu află adevărul și nu-mi spune sarut-mâna’”, a dezvăluit Maria Ciobanu.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”