Life

Cele mai nesincere zodii. Le place să mintă şi să manipuleze

Cele mai nesincere zodii știu cum să îi manipuleze pe cei din jurul lor, astfel încât să ajungă să obțină tot ceea ce își doresc.
20.11.2022 | 19:07
Cele mai nesincere zodii Le place sa minta si sa manipuleze
Cele mai nesincere zodii din întreg horoscopul. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Cele mai nesincere zodii din horoscop sunt Gemenii, Balanțele, Săgetătorii, dar și Peștii. Sunt în stare de orice pentru a ajunge acolo unde și-au propus.

Cele mai nesincere zodii. Gemenii sunt maeștrii minciunilor

Gemeni

Se spune că gemenii sunt maeștrii când vine vorba de minciună. Acești nativi nu au limite și nici regrete atunci când nu spun adevărul.

ADVERTISEMENT

Sunt conduși de Mercur, iar dacă o minciună îi ajută să se integreze într-un grup, sau îi va duce acolo unde își doresc, o vor spune fără niciun fel de reținere.

Balanță 

Și acești nativi lucrează foarte bine în grup, drept urmare, mai mereu vor căuta să obțină parteneriate. Dacă va fi nevoie să mintă pentru a ajunge acolo, acest lucru nu va fi un impediment pentru ei.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt în stare să spună tot felul de minciuni pentru a fi liniștite și de asemenea, uneori consideră că doar minciunile le pot salva din anumite situații.

Nativii din zodia Balanță sunt conduși de Venus, iar acesta este și motivul pentru care vor dori mai mereu să fie înconjurați de oameni.

ADVERTISEMENT

Cele mai nesincere zodii. Săgetătorul știe să manipuleze oameni

Săgetător 

Un semn de foc care știe să manipuleze atunci când este nevoie. Săgetătorii pot să își creeze propria poveste doar pentru a fi văzuți de alții așa cum își doresc.

Acești nativi manipulează pe oricine și ajung să facă dramă și din cea mai simplă situație, astfel încât să se pună pe ei în prim plan.

ADVERTISEMENT

Să nu crezi niciodată un Săgetător atunci când povestea lui pare uneori ruptă din realitate, pentru că de cele mai multe ori va căuta doar să te impresioneze.

Pești

Peștii fac parte și ei din topul celor mai nesincere zodii. Acești nativi sunt predispuși să îi înșele pe cei din jurul lor și sunt foarte greu de demascat.

Dacă vei afla un adevăr de la un Pește, ar fi bine să verifici informația din mai multe părți, pentru că s-ar putea să te inducă în eroarea.

Peștii nu mint din răutate, însă se folosesc de acest lucru pentru a nu răni anumite persoane, sau pentru a se salva din diverse situații.

ADVERTISEMENT