Life

Cele mai periculoase cartiere din București. Surpriza de pe primul loc. I se spune Bronx

Care sunt cele mai periculoase cartiere din Capitală. Surpriza de pe locul I. Mulți îl cunosc drept Bronx. Care este motivul?
24.06.2023 | 11:22
Cele mai periculoase cartiere din Bucuresti Surpriza de pe primul loc I se spune Bronx
Ce fapte au loc în cele mai periculoase cartiere din București. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi care sunt cele mai periculoase cartiere din București? Mulți le evită, auzind de lucrurile înspăimântătoare care au loc în astfel de zone, de mulți ani. Printre ele, enumerăm: traficul de persoane, furtul, șantajul, răpirea sau bătaia.

Cele mai periculoase cartiere bucureștene. Pe locul I se clasează ”Bronx-ul”

Unul dintre cartierele de temut din Capitală este denumit și Bronx. Mizeria care predomină aici este foarte cunoscută și te supui unui risc de îmbolnăvire dacă vei călca printr-un astfel de loc. De ani buni, ororile din Bronx sunt cunoscute și de autorități, dar par că sunt neputincioase în a le mai împiedica.

ADVERTISEMENT

Bronx i se mai spune cartierului Ferentari. Puțini sunt cei care au curajul să meargă prin el, căci dacă nu ești de al locului, riști să fii imediat luat în vizor, să fii luat la întrebări și să ai probleme. De-a lungul anilor, oamenii au ajuns să se cunoască foarte bine între ei, în Ferentari.

De asemenea, Ferentariul ocupă primul loc în topul celor mai periculoase cartiere din București și din cauză că aici s-au descoperit multe fapte de proxenetism, răpire, șantaj, crime, trafic de persoane, violuri și nu în ultimul rând trafic de droguri.

ADVERTISEMENT

Traficul de droguri este atât de ridicat în Ferentari sau ”Bronx”, încât s-au găsit adesea seringi aruncate printre mormanele de deșeuri. Se spune că locuitorii nici nu se mai feresc să-și injecteze unii față de alții substanțe interzise sau să le consume pur și simplu.

Se întâmplă adesea ca nici taximetriștii să nu accepte comenzi atunci când aud de Ferentari. Atât noaptea, cât și ziua. După acest cartier, al doilea cel mai de temut este Rahova. Încă de acum 200 de ani zona era populată de cerșetori, oameni foarte săraci sau cu dizabilități, care se grupau cu tâlharii și criminalii.

ADVERTISEMENT

Ce cartiere mai sunt periculoase în Capitală în afară de Ferentari

Deși nu este la fel de periculos ca Ferentariul, și în Rahova s-au identificat cazuri de crimă organizată sau trafic de persoane și consum de droguri. De altfel, autoritățile sunt chemate mai mereu să intervină, din cauza scandalurilor între clanuri.

Tot pe ”harta fricii” din București se include și Colentina. Situațiile enumerate anterior sunt mai mereu întâlnite și aici, așa că fă bine și evită zona pe timp de noapte, inclusiv atunci când ești singur. Riști oricând să crazi pradă infracțiunilor.

ADVERTISEMENT

Nici despre cartierului Baicului nu s-au auzit lucruri bune. Furtul ar fi la ordinea zilei în această zonă, iar conflictele între clanuri, de asemenea. Dacă vei trece vreodată și pe aici, evită să interacționezi cu persoanele din calea ta, căci poți fi ușor dus de nas.

ADVERTISEMENT
Tags: