Life

Care sunt cele mai periculoase cartiere din România. Ferentariul nu este pe primul loc

Care sunt cele mai periculoase cartiere din țara noastră? Sunt mai de temut decât Ferentariul. Inclusiv autoritățile le evită.
06.03.2023 | 19:27
Care sunt cele mai periculoase cartiere din Romania Ferentariul nu este pe primul loc
Orașele/ județele unde se află cartierele cele mai periculoase din România. Sursa foto: Digi 24
ADVERTISEMENT

România este o țară cu multe locuri frumoase, încărcate de istorie și care atrag anual mulțimi de turiști, atât din țară, cât și din afară. Însă, pe lângă acestea există și zone pe care nu ți-ai dori să le vizitezi, din cauză că sunt extrem de periculoase.

Cele mai de temut cartiere din România. Ferentariul nu este pe primul loc

Mulți se gândesc la cartierul Ferentari atunci când este vorba despre o zonă pe care trebuie să o evite, pentru a se bucura de siguranța familiei și a propriei persoane. Însă, deși pare surprinzător, sunt alte cartiere mult mai periculoase.

ADVERTISEMENT

Potrivit shtiu.ro, cele mai liniștite locuri din România se află în județele Brașov și Sibiu și orașele Oradea și Miercurea Ciuc. Aici există, de altfel, și multe puncte de atracție pentru o vacanță de vis, mai ales în Brașov și Sibiu, care sunt foarte adorate mai ales de turiștii străini.

În schimb, de cum pășești în București, Ilfov, regiunile Dobrogei sau Moldovei, sentimentele de nesiguranță încep să apară. Nu ar fi fără motiv, căci studiile au arătat de-a lungul timpului că aici s-au format cele mai de temut cartiere, față de care și autoritățile ar avea rețineri.

ADVERTISEMENT

Cel mai periculos cartier din România se află în Suceava

Tot studiile au demonstrat că cel mai ”fioros” cartier de la nivel național provine din Suceava și se numește ”Ițcani”. Traiul oamenilor din zonă este unul care lasă de dorit, mai ales curățenia și zgomotul. De asemenea, ”legea pumnului” este cea cu care își fac adesea dreptate.

După Ițcani, se află cartierul Brestei, situat în orașul Craiova. Și aici locuitorii își fac dreptate cu legea pumnului. Autoritățile sunt chemate mai mereu să intervină pentru potolirea spiritelor, din cauza conflictelor în mod repetat.

ADVERTISEMENT

Și cartierul Alecu Russo, din Bacău, este o zonă frecventată de autorități. Clanurile prezente provoacă adesea conflicte, iar unele se lasă cu omoruri. De asemenea, sunt probleme cu traficul de persoane, inclusiv de copii sau cu drogurile.

În cartierul Bora din Slobozia poți întâmpina aceleași probleme ca cele descrise anterior. Nu puține au fost momentele când mascații au descins în ”Bora” pentru a destructura rețele de traficanți de substanțe interzise sau de persoane.

ADVERTISEMENT

Ultimul, dar nu cel din urmă, este cartierul Ferentari din Capitală. De cum ajungi la fața locului mizeria este cea care îți captează atenția, iar printre deșeuri sunt vizibile, de exemplu, injecții ale celor care se droghează. Dacă vei avea de gând să mergi odată aici, nu este indicat să faci acest lucru de unul singur.

ADVERTISEMENT
Tags:
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la...
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, suspendată după apariția unor imagini scandaloase
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii...
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat decesul
A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a...
A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a ajuns la spital din cauza stresului. Vacanţă de coşmar pentru o tânără din UK
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile...
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile șocante făcute de Adina Maria în scandalul uriaș
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54...
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani. A pozat fără inhibiții la malul mării
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc...
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc . Dumnezeu să-l odihnească
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza...
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza copiilor ei și a Marei Bănică. ''Mara era hotărâtă să ne distrugă fericirea''
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi