Life

Cele mai simple metode prin care să scapi de petele de pe șosetele albe! Uită de produsele care costă bani mulți

Metodele eficiente prin care poți scăpa de acele pete de pe șosetele albe care nu se mai lasă duse! Sunt ieftine și la îndemână.
30.04.2023 | 14:57
Cele mai simple metode prin care sa scapi de petele de pe sosetele albe Uita de produsele care costa bani multi
Cum să scapi de petele de pe șosetele albe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă te confrunți cu pete pe șosetele albe și nu știi cum să scapi de ele, află că nu trebuie să arunci banii pe produse scumpe. Înainte să faci gaură în buget sau chiar să le dai la gunoi, încearcă aceste metode ieftine și cu produse pe care le ai deja în casă.

Cum să scapi de pete de pe șosetele albe. Nu vei mai da banii pe soluții scumpe

Pe șosetele albe apar adesea pete greu de îndepărtat, cu toate că uneori sunt purtate. Dacă te gândeai să dai banii pe produse scumpe sau să folosești clor, află că se poate și altfel. Vei scăpa de această problemă rapid și ieftin, cu substanțe pe care le ai deja în casă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai un element de bază în bucătărie, care are o mulțime de întrebuințări, precum curățarea pardoselii. Pentru început, adaugă puțină apă într-un vas și toarnă peste jumătate de cană de bicarbonat de sodiu.

În amestecul astfel obținut pune șosetele albe care au pete și lasă-le la înmuiat pentru o noapte. Dacă nu ai atât de multă răbdare, ar trebui să fie de ajuns și doar câteva ore, având în vedere că bicarbonatul de sodiu este destul de eficient.

ADVERTISEMENT

De menționat este că marca este irelevantă și poți utiliza orice ai deja prin dulap. A doua zi dimineața, aruncă apa din vas și stoarce bine șosetele. Vei observa că mare parte a murdăriei a fost deja îndepărtată fără efort.

Adaugă bicarbonat și în mașina de spălat

Ulterior, ca să nu mai rămână deloc pete pe șosetele albe, pune și în mașina de spălat jumătate de cană de bicarbonat de sodiu, în tamburul mașinii, împreună cu detergentul pe care îl folosești în mod obișnuit.

ADVERTISEMENT

Ai grijă, însă! Bicarbonatul de sodiu poate face ca hainele să devină mai rigide. Pentru a evita asta, pune două linguri de oțet alb în compartimentul în care se pune, de obicei, balsamul de rufe. Acest lucru le va face catifelate.

În plus, adăugarea oțetului alb în balsam ajută la albirea, luminarea, reducerea mirosurilor, precum și înmuierea hainelor fără substanțe chimice. În plus, nu conține coloranți care pot păta hainele.

ADVERTISEMENT

Selectează apoi un program complet de spălare, la 40 de grade. La final, scoate-le și întinde-le la uscat așa cum faci de obicei. Reutilează metoda ori de câte ori ai nevoie și uită de grija petelor de pe șosetele albe.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților