Fotbal international

Cele mai slabe echipe din Europa! Rudar Velenje, fosta adversară a FCSB-ului, fără victorie în 18 etape + FC Erevan, 14 înfrângeri consecutive

28.11.2019 | 13:31
Cele mai slabe echipe din Europa Rudar Velenje fosta adversara a FCSBului fara victorie in 18 etape  FC Erevan 14 infrangeri consecutive
Cele mai slabe echipe din Europa! Rudar Valenje, fosta adversară a FCSB-ului, fără victorie în 18 etape (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FANATIK

îţi prezintă cele mai slabe echipe din Europa în actualul sezon. 11 formaţii din campionatele Bătrânului Continent nu au reuşit să câştige vreun meci în stagiunea 2019-2020, FC Erevan fiind singurul club care a strâns 14 înfrângeri consecutive. Cu toate acestea, armenii nu sunt singurii care încă nu au câştigat vreun punct în campionat.

Flamurtari din Albania este una dintre cele mai slabe echipe din Europa

Flamurtari, fostă reprezentantă a Albaniei în cupele europene, este una dintre cele mai slabe echipe din Europa. Formaţia antrenată de Luan Birce este ultima clasată în prima ligă albaneză şi are o linie de clasament de-a dreptul dezastruoasă: 0 victorii, 5 remize şi 8 înfrângeri, cu 10 goluri marcate şi 25 primite.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2014-2015, Flamurtari s-a duelat cu Petrolul Ploieşti în turul 2 preliminar din Europa League, actuala formaţie care joacă în Liga 2 reuşind să câştige ambele meciuri. Pentru albanezi a fost ultima participare în cupele europene, rezultatele din ultimii ani fiind unele modeste.

  • 0-5 cu Bylis este cea mai drastică înfrângere suferită de Flamurtari în actualul sezon din prima ligă albaneză
ADVERTISEMENT

Rudar Velenje juca în Europa League în 2018. Acum este aproape de retrogradare

Rudar Velenje a ajuns un nume cunoscut în România după dubla cu FCSB din turul 2 preliminar al Europa League 2018-2019. În urmă cu mai bine de un an, slovenii pierdeau ambele meciuri şi nu reuşeau să marcheze niciun gol.

În actualul sezon din PrvaLiga, Rudar Velenje ocupă ultimul loc, cu o victorii, 7 remize şi 11 înfrângeri. Slovenii sunt cu zece puncte în spatele lui NK Triglav Kranj, echipă care ocupă locul 8, ultimul care permite participarea şi în sezonul viitor al primei ligi din Slovenia.

ADVERTISEMENT
  • 0-6 cu NK Olimpija este cea mai drastică înfrângere suferită de Rudar Velenje în actualul sezon din prima ligă slovenă

FC Erevan, cea mai slabă echipă din Europa: 14 înfrângeri în 14 etape

Din toate campionatele din Europa, FC Erevan este de departe cea mai slabă echipă de pe Bătrânul Continent. Armenii ocupă ultimul loc în clasament, cu 14 înfrângeri în tot atâtea meciuri din actualul sezon. Fosta campioană a Armeniei în 1997 s-a desfiinţat în 1999 şi a fost reînfiinţat în 2018.

ADVERTISEMENT

În vară a obţinut promovarea în prima ligă din Armenia, însă rezultatele s-au lăsat aşteptate. În 14 etape, FC Erevan a schimbat patru antrenori, iar de pe 11 noiembrie echipa este pregătită de un interimar, după ce Antonio Caldas şi-a dat demisia.

  • 2-8 cu Piunik Erevan este cea mai drastică înfrângere suferită de FC Erevan în actualul sezon din prima ligă armeană

Cele 11 echipe care sunt cele mai slabe din Europa în actualul sezon

  • Flamurtari (Albania) – 0 victorii, 5 remize şi 8 înfrângeri
  • Carroi (Andorra) – 0 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri
  • FC Erevan (Armenia) – 0 victorii, 0 remize şi 14 înfrângeri
  • Doxa Katokopias (Cipru) – 0 victorii, 3 remize şi 7 înfrângeri
  • College 1975 (Gibraltar) – 0 victorii, 0 remize şi 8 înfrângeri
  • Panetolikos (Grecia) – 0 victorii, 4 remize şi 7 înfrângeri. Este singura formaţie care nu a câştigat niciun meci în actualul sezon şi nu ocupă ultimul loc
  • Tarxien Rainbows (Malta) – 0 victorii, 0 remize şi 11 înfrângeri
  • Juvenes/Dogana (San Marino) – 0 victorii, 0 remize şi 6 înfrângeri
  • Cosmos (San Marino) – 0 victorii, 0 remize şi 5 înfrângeri
  • Macva Sabac (Serbia) – 0 victorii, 5 remize şi 12 înfrângeri
  • Rudar Velenje (Slovenia) –  0 victorii, 7 remize şi 11 înfrângeri

ADVERTISEMENT