Fotbal international

Cele mai tari „amantlâcuri” din fotbal descoperite în 2019. Sir Alex Ferguson s-a iubit cu bunica lui Trent Alexander-Arnold + Courtois de la Real, regele infidelităților! ?

29.12.2019 | 22:26
Cele mai tari amantlacuri din fotbal descoperite in 2019 Sir Alex Ferguson sa iubit cu bunica lui Trent AlexanderArnold  Courtois de la Real regele infidelitatilor
Trent Alexander-Arnold. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Anul 2019 a scos la suprafață mai multe momente inedite chiar și în ceea ce privește amantlâcurile descoperite. De la accidente nefericite până la legături bolnăvicioase, anul 2019 a fost plin cu multe evenimente.

Bunica lui Trent Alexander-Arnold s-a iubit cu Sir Alex Ferguson

Trent Alexander-Arnold este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai lui Liverpool, el fiind autorul unei pase geniale din care Divock Origi a marcat al doilea gol în revenirea „cormoranilor” cu Barcelona din semifinala Champions League (4-0).

ADVERTISEMENT

Dacă până în acel moment Alex-Arnold era plăcut de fanii lui Liverpool, suporterii au început să-l idolatrizeze, iar la vârsta de doar 20 de ani a ridicat trofeul UEFA Champions League.

Totuși, există o legătură între el și Manchester United, deși el a fost crescut de Liverpool și nu s-a pus niciodată problema ca el să ajungă pe „Old Trafford”. Doreen Carling, bunica din partea mamei, a fost iubita lui Sir Alex Ferguson.

ADVERTISEMENT

Într-o biografie a fostului antrenor legendar al lui Manchester United, bunica lui Alex-Arnold este descrisă drept prima relație serioasă din viața lui. În momentul în care s-au despărțit, ea a plecat în America, unde s-a căsătorit.

Hulk și-a părăsit soția pentru nepoata sa ?

Brazilianul Hulk și-a părăsit soția, după o căsnicie de 12 ani, pentru nepoata sa. Camila, amanta și nepoata lui Hulk, a încercat să-i explice mătușii sale printr-un mesaj pe rețelele de socializare decizia sa:

ADVERTISEMENT

„Mătușă Iran, în primul rând vreau să îți spun că acest mesaj nu este o explicație sau o justificare. Vreau să transmit unele lucruri pe care, din păcate, nu ți le pot spune personal. Chiar dacă e irelevant pentru tine, te iubesc foarte mult.

Nu mi-am imaginat niciodată că se poate întâmpla asta, dar nu îi putem dicta inimii. Nimeni nu e imun. Îmi pare rău pentru tot”.

ADVERTISEMENT

Soția lui Hulk nici nu a vrut să audă de scuze și se simte trădată: „E regretabil că domnul Hulk a făcut un asemenea lucru, nu sunt fericită că un mariaj de 12 ani se termină așa. Nu a respectat durerea celei care l-a iubit cu devotament, afecțiune, respect. Nu s-a gândit nici la copiii noștri”.

Hulk alături de soția și de nepoata sa. Sursă foto: dailymail.co.uk
Hulk alături de soția și de nepoata sa. Sursă foto: dailymail.co.uk

Aventurile lui Thibaut Courtois. Portarul lui Real Madrid i-a furat iubita lui Kevin De Bruyne

Thibaut Courtois nu se află într-o formă bună de când s-a transferat la Real Madrid și poate că „blestemele” aventurilor sale l-au ajuns din spate. Portarul belgian a fost implicat într-un scandal amoros cu iubita lui Kevin De Bruyne, care a mărturisit tot: „Thibaut mi-a oferit într-o noapte ceea ce Kevin nu mi-a oferit în trei ani!”

„Eram în Madrid cu niște prietene. Ne-am întâlnit și cu Thibaut, care era un dulce și mi-a pregătit o cină. După care s-au întâmplat niște lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple”, a mai spus Carolyn, fosta iubită a mijlocașului de la Manchester City.

Nu a fost singurul accident în care a fost implicat Thibaut Courtois. Pe vremea când juca la Chelsea, iar iubita sa era gravidă, belgianul a înșelat-o pe aceasta în același hotel unde stăteau cu Elsa Izac.

Elsa a povestit ce s-a întâmplat atunci și vrea ca Thibaut să recunoască faptul că este tatăl copilului ei: „Ne-am întâlnit de opt-zece ori la hotel înainte de meciurile lui Chelsea. Stăteam în altă cameră la alt etaj al hotelului unde stătea și iubita lui”.

  • 55.000.000 de euro este cota de piață a lui Thibaut Courtois, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stănija, așezarea faimoasă din Munții Metaliferi și căutătorii de aur
Stănija, așezarea faimoasă din Munții Metaliferi și căutătorii de aur
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română