Sport

Cele mai tari meme-uri după Rapid – CFR Cluj 1-4. Val de ironii după rezultatul șocant din Giulești. Foto

Rapid a pierdut cu 1-4 pe Giulești în fața lui CFR Cluj. Suporterii rivali sau chiar rapidiștii i-au ironizat pe Cristiano Bergodi și jucătorii săi.
07.04.2024 | 11:47
Rapid nu a fost condusă niciodată în istorie cu 4-0 la pauză pe Giulești. Sursă foto: sportpictures.eu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid s-a făcut de rușine pe Giulești cu o echipă rămasă fără antrenor și învinsă cu 4-0 în Cupa României de o formație din liga secundă, Corvinul Hunedoara. Pentru giuleșteni, titlul acum pare doar o himeră, iar suporterii au făcut haz de necaz pe internet.

Rapid, val de meme-uri după 1-4 cu CFR Cluj

Suporterii Rapidului i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi la meciul cu CFR Cluj, iar antrenorul italian a fost ironizat și în mediul online.

ADVERTISEMENT

Microbiștii care susțin rivalele Rapidului din SuperLiga abia au așteptat un nou pas greșit al giuleștenilor și au taxat cu umor înfrângerea dură și visul de a câștiga titlul.

Alți suporteri au vrut să sublinieze faptul că de la victoria cu 4-0 împotriva FCSB-ului din sezonul regulat Rapid a ajuns la trei înfrângeri în primele trei etape din play-out.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari glume după Rapid – CFR Cluj 1-4

În galeria foto de mai sus vei putea urmări cele mai tari meme-uri după o înfrângere istorică pe Giulești. Rapid nu a fost condusă niciodat pe Giulești cu 4-0 la pauză.

Ultima oară când giuleștenii au încasat patru goluri acasă a fost în 2013, când Rapid pierdea cu 1-4 împotriva Universității Cluj.

ADVERTISEMENT

Alți internauți i-au găsit deja înlocuitorul lui Cristiano Bergodi, în persoana lui Marius Șumudică, dat și el afară de la Gaziantep. Memarii au pus pe o poză cu Arnold Schwarzenegger alergând textul: „Șumudică venind să completeze hârtiile pentru postul lui Bergodi”. 

„Unde a jucat Rapid? Că la TV a avut CFR Cluj antrenament”, a fost o altă glumă. Nici Adrian Iencsi nu a scăpat. Fostul jucător al Rapidului a fost imortalizat în timp ce ruga: „Doamne, fă o minune”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, ironizat și el de fani

Dan Șucu a fost extrem de supărat la finalul partidei, însă nu a scăpat de comentariile acide ale fanilor, cu atât mai puțin de ironii. Patronul Rapidului apare într-o poză unde este întrebat de marele actor Jean Constantin: „Vă e rău?”.

Dan Șucu nu a fost nici el menajat de fani după umilința în fața lui CFR Cluj
Dan Șucu nu a fost nici el menajat de fani după umilința în fața lui CFR Cluj

O altă memă îl arată pe Gigi Becali, patronul FCSB, cum râde cu gura până la urechi de Dan Șucu, așa cum a mai făcut-o și în alte rânduri. Dacă liderul SuperLigii va câștiga în fața Craiovei se va distanța la nu mai puțin de 13 puncte de Rapid.

ADVERTISEMENT