Sport

Neluțu Varga a decis cine o va antrena pe CFR Cluj după demisia lui Adi Mutu! Nu e Mandorlini. Update exclusiv

Neluțu Varga nu-l va readuce pe Andrea Mandorlini după ce Adrian Mutu și-a dat demisia. FANATIK a aflat cine va antrena echipa.
03.04.2024 | 19:05
Nelutu Varga a decis cine o va antrena pe CFR Cluj dupa demisia lui Adi Mutu Nu e Mandorlini Update exclusiv
ADVERTISEMENT
03-04-2024
16:09

CFR Cluj a anunțat că va exista un interimat pe banca tehnică

După ce a acceptat demisia lui Adrian Mutu, conducerea lui CFR Cluj a confirmat informația FANATIK și a anunțat că interimatul va fi asigurat de de staff-ul tehnic din cadrul clubului.

”Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, se arată pe pagina de Facebook a grupării din Gruia.

 

FANATIK a aflat în exclusivitate că ”Briliantul” s-a hotărât să renunțe la post și i-a anunțat deja pe conducătorii clubului. Tehnicianul a precizat că nu mai există cale de întoarcere și așteaptă ca cererea să-i fie acceptată.

Neluțu Varga a stabilit cine vine în locul lui Adi Mutu la CFR Cluj

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Francisc Dican va fi antrenor principal, iar Ovidiu Hoban secund. Cei doi vor fi pe bancă la meciul următor, cu Rapid, din etapa a 3-a a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că s-au vehiculat nume de antrenori consacrați, precum Marius Șumudică, Dan Petrescu și chiar Andrea Mandorlini, cel care a condus echipa înaintea lui Mutu, Neluțu Varga a decis să meargă pe cuplul Dican-Hoban.

Întâlnirea din Giulești este programată sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30. Clujenii au început cu stângul finala campionatului, fiind învinși în Gruia de Universitatea Craiova și remizând în deplasare cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Totul a culminat cu eșecul drastic suferit în duelul din deplasare cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4, în sferturile de finală ale Cupei României Betano. Adu Mutu nu a putut trece peste această umilință și și-a prezentat demisia.

Mutu, mandat blitz la CFR Cluj

Instalat pe 24 ianuarie în locul italianului Andrea Mandorlini, imediat după eșecul rușinos suferit în fața ”lanternei roșii” FC Botoșani, ”Briliantul” avea ca obiectiv câștigarea titlului în SuperLiga și a Cupei României Betano. Trofee de la care clujenii și-au luat gândul definitiv în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea de la Hunedoara a intrat în CV-ul negru de tehnician al lui Adrian Mutu, imediat după acel usturător 2-7 cu Farul contabilizat în mandatul de la Rapid, pe 6 mai 2023, în etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga.

Cel mai mare eșec din cariera de antrenor a fostului internațional a fost înregistrat însă în amicalul Rapid – Slavia Praga 1-7, partidă disputată la 5 iulie 2022, în cantonamentul din Austria. În acel joc de pregătire jucătorii lui Adrian Mutu au încasat nu mai puțin de trei goluri în decurs de 5 minute.

ADVERTISEMENT

Mutu a fost considerat principalul vinovat pentru rușinea din meciul împotriva Corvinului, iar fanii au luat cu asalt pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj și au cerut demisia tehnicianului.

ADVERTISEMENT