Life

Cele mai tari momente din 2024. Avertisment al astrologilor. Atunci vor avea loc transformări totale

Care vor fi cele mai tari momente din 2024, conform astrologilor. Vor avea loc transformări totale anul acesta. La ce să fim atenți.
05.01.2024 | 09:05
Cele mai tari momente din 2024 Avertisment al astrologilor Atunci vor avea loc transformari totale
Astrologii au anunțat transformări în 2024. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Astrologii au dezvăluit care vor fi cele mai tari momente din 2024. Vor exista schimbări și transformări totale anul acesta, care va fi unul, în general, liniștit.

Cele mai tari momente din 2024, potrivit astrologilor. Vor avea loc transformări totale

În cadrul emisiunii WOWZodiac, prezentată de astrolog Ana-Maria Ticea, Acvaria a explicat care vor fi cele mai importante momente din acest an. În 2024, nu vor fi schimbări majore, însă vor fi evenimente speciale în fiecare lună., și trebuie să fim foarte atenți.

ADVERTISEMENT

Luna mai va fi marcată de anumite transformări. Mai exact, vor avea loc divorțuri și despărțiri, însă unii vor avea parte și de noroc în viața lor, după cum a explicat astrolog Acvaria.

De asemenea, comunicarea va fi mai bună anul acesta. Dacă facem eforturi, vom obține și rezultatele dorite, pentru că e nevoie să creștem, sp evoluăm.

ADVERTISEMENT

“Este un an mai liniștit, nu avem schimbări majore. În fiecare lună o să avem puncte cheie, câte un eveniment special. Ne-am obișnuit cu acest Mercur retrograd, în preajma lui trebuie să fim atenți la ce decidem.

Retrogradările au și beneficii, nu sunt doar motive de speriat. Luna mai o să fie plină de schimbări, vom avea parte de noutate și noroc în viața noastră. Vor avea loc divorțuri, despărțiri, se vor despărți acei oameni care nu mai au treabă unul cu altul.

ADVERTISEMENT

Vom comunica altfel în 2024, vom fi mai deschiși. Trebuie să ne extindem, să creștem și să ne dezvoltăm, vom primi lucruri dacă depunem efort”, a explicat astrolog Acvaria în cadrul emisiunii WOWzodiac.

Prin ce schimbări vor trece zodiile anul acesta

Astrolog Minerva a vorbit despre schimbările prin care vor trece zodiile în 2024. Este un an în care vor avea loc mișcări sociale, din care fiecare va avea ceva din care să învețe. Relațiile toxice vor ajunge la final.

ADVERTISEMENT

Totodată, vor exista schimbări și din punct de vedere financiar. Nativii sunt îndemnați să verifice mail-urile și mesajele, dar și contractele, pentru a nu apărea neînțelegeri.

Pluto intră în zodia Vărsător în noaptea de 21 ianuarie, moment din care încep schimbările pentru fiecare zodie. Semnele de foc vor resimți mai puternic Mercur retrograd.

“Vor urma niște mișcări foarte puternice din punct de vedere social, la nivel personal și relațional. Fiecare dintre noi va avea de învățat din acest lucru. Axa destinului acționează pe direcția Berbec-Balanță și continuă să pună capăt relațiilor toxice și de dependență.

Vor fi schimbări semnificative în plan financiar. Implicațiile acestei conjuncții sunt multiple. Pe de o parte, poate aduce progrese financiare și tehnologice, care ar putea revoluționa investițiile economice.

Este o perioadă care ne încurajează să ne revizuim convingerile, idealurile și perspectivele. Semnele de foc, precum Berbec, Leu, Săgetător, pot simți puternic retrogradarea lui Mercur, pentru că impulsivitatea lor naturală este testată.

În general, este un an cu introspecție emoțională. Atenție la comunicare, verificați mail-urile, mesajele și contractele, pentru a evita neînțelegerile”, a spus astrolog Minerva, potrivit Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: