Life

Astrologii anunță cea mai bună lună din ultimii 5 ani pentru patru zodii. Tot ce ating se transformă în aur

Cititorii în stele prevăd o lună extraordinată pentru 4 nativi. Vine după o perioadă de 5 ani și aduce reușite pe bandă rulantă.
11.02.2023 | 07:02
Astrologii anunta cea mai buna luna din ultimii 5 ani pentru patru zodii Tot ce ating se transforma in aur
Cititorii în stele prevăd o lună extraordinată pentru 4 nativi. Vine după o perioadă de 5 ani și aduce reușite pe bandă rulantă. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Astrologii anunță cea mai bună lună din ultimii 5 ani pentru patru zodii. Tot ce ating se transformă în aur începând cu prima zi de primăvară. În martie au parte de noroc, dragoste, succes și planuri importante de viitor.

Cititorii în stele prevăd o lună extraordinată pentru 4 nativi. Vine după o perioadă de 5 ani și aduce reușite pe bandă rulantă

Taur

Faci tot ce-ți trece prin minte în luna martie, când cititorii în stele prevăd o dragoste nouă, fierbinte, care te va da peste cap, dar în același timp te va echilibra. Se anunță o relație de iubire în care ești susținut și apreciat la fiecare pas.

ADVERTISEMENT

Urci pe scara socială și ierarhică. Ești văzut bine de superiori și reușitele nu vor întârzia să apară. Partea financiară este foarte bine aspectată, nu duci lipsă de nimic și aduni suficienți bani pentru vacanțele mult visate.

Fecioară

Fii pregătit pentru o perioadă de vis. Dragostea triumfă și te bucuri de o legătură amoroasă specială din care poate rezulta o nuntă sau venirea pe lume a unui copil. Toate merg ca pe roate în plan personal și apar multe oportunități în profesie.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se pot schimba radical în martie, trebuie numai să-ți pui în gând asta. Ambiția, perseverența și speranța te ajută să transformi în aur toate ideile și planurile pe care le ai. Primăvara aduce culoare și relații foarte bune cu ceilalți.

Săgetător

Martie este luna perfectă pentru a scăpa de stres și pentru a-ți pune ordine în gânduri și în viață. Te pui pe picioare și faci în așa fel încât să mergi la medic și să rezolvi problemele pe care le ai. Ești cu adevărat împlinit când îți cunoști prioritățile.

ADVERTISEMENT

Ajungi acolo unde îți dorești din punct de vedere profesional. Ți se deschid multe uși și profiți din plin de oportunitățile pe care le întâlnești pentru prima oară. Pe plan financiar poți primi o sumă de bani, perfectă pentru achiziționarea unei mașini sau a unei case.

Vărsător

Scapi de problemele din cuplu și de oamenii toxici. Te pui mai mult pe primul plan și îți dai seama care sunt pasiunile pe care trebuie să le urmezi. Martie este despre renaștere, pace, liniște interioară și înțelegere extraordinară cu membrii familiei.

ADVERTISEMENT

Urmează o perioadă norocoasă pe mai multe paliere, dar mai ales spiritual și financiar. În sfârșit, nu mai trebuie să ai grija zilei de mâine. Astrele prevăd alegeri majore care te vor urmări mult timp de acum înainte în sens pozitiv.

ADVERTISEMENT