Life

Cele mai urâte orașe din România. Nu ai de ce să vrei să locuiești aici: ”Atmosfera de cimitir, nimeni pe afară, niciun semn de viață”

Cele mai respingătoare localități din țara noastră. Sunt zone pe care oamenii nu le caută pentru a se muta. Care sunt acestea.
10.05.2023 | 08:19
Cele mai urate orase din Romania Nu ai de ce sa vrei sa locuiesti aici Atmosfera de cimitir nimeni pe afara niciun semn de viata
Cele mai urâte orașe din țara noastră. Sunt zone pe care oamenii nu le caută pentru a se muta. Care sunt acestea. Sursa foto: destepti.ro
ADVERTISEMENT

Cele mai urâte orașe din România. Nu ai de ce să vrei să locuiești aici. Foarte multe persoane susțin că domnește o atmosferă de cimitir și că nimeni nu stă pe afară. Nu e niciun semn de viață în aceste regiuni.

Cele mai respingătoare localități din țara noastră. Sunt zone pe care oamenii nu le caută pentru a se muta. Care sunt acestea

Cele mai respingătoare localități din țara noastră au fost desemnate în urma unui sondaj realizat de o platformă online. Sunt zone pe care oamenii nu le caută pentru a se muta, ci dimpotrivă. Una dintre acestea este Corabia din județul Olt.

ADVERTISEMENT

Orașul este pe locul întâi, oamenii care locuiesc în zonă fiind de părere că nu are deloc viață. 90% dintre clădiri sunt abandonate sau stau să cadă, în ciuda faptului că în urmă cu ceva vreme a fost amenajată o plajă frumoasă și un mic port turistic.

Locuitorii nu găsesc foarte multe locuri de muncă pentru că fabricile au fost închise, așa cum s-a întâmplat în cazul celei de zahăr. Din fericire, deschiderea către Dunăre îi ajută pe oameni să pescuiască tot timpul anului.

ADVERTISEMENT

„Atmosfera de cimitir, nimeni pe afară, niciun semn de viață. Străzi mai rele decât la bulgari, mai multe gropi și spărturi decât am fire de păr în cap. Cale ferată lăsată în paragină, industria la pământ, evident.

90% din clădiri sunt ori abandonate, ori stau să cadă, gunoaie peste tot”, a declarat un internaut, conform observatornews.ro. În plus, din topul celor care urâte orașe din România face parte și Făgăraș.

ADVERTISEMENT

Localitatea se află la aproximativ 70 de kilometri de Brașov, la poalele munților Făgăraș și reprezintă o zonă cu protenţial turistic foarte mare doar că drumurile sunt impracticabile și fațadele blocurile sunt arse.

Giurgiu este, de asemenea, în clasamentul celor mai deplorabile zone din țara noastră. Oamenii spun că este un oraș neîngrijit pentru că lucrătorii nu mătură nici măcar rigolele. Praful este nemăturat de luni de zile.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, realizatorii sondajului arată că Țăndărei se încadrează în topul celor mai urâte 5 orașe din România. Localitatea se află în județul Ialomița și este al patrulea centru urban ca mărime după Slobozia, Fetești și Urziceni.

Constanța, în topul celor mai urâte orașe din România

Constanța este un oraș turistic care atrage anual mii de turiști atât din țară, cât și din străinătate, dar cu toate acestea se găsește în topul celor care urâte orașe din România. Platforma online Reddit susține că locuitorii nu sunt mulțumiți de felul în care arată localitatea.

„Nu știu cum un oraș cu port, plajă, centru vechi, istorie a ajuns atât de rău. Mereu, când intru, îmi aduce aminte de Bucureștiul de acum peste 20 de ani ”, spune unul dintre cei care a votat în cadrul sondajului.

ADVERTISEMENT
Tags: