Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cele trei motive care au decis Rapid – Farul 3-1: “A fost seara lui Bergodi!”

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici și invitații săi din studio au vorbit despre seara lui Bergodi și cele trei motive care au decis victoria celor de la Rapid în fața Farului.
21.08.2023 | 16:00
Cele trei motive care au decis Rapid  Farul 31 A fost seara lui Bergodi
La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici și invitații săi din studio au vorbit despre seara lui Bergodi și cele trei motive care au decis victoria celor de la Rapid în fața Farului.
ADVERTISEMENT

Giuleștenii s-a impus în fața celor de la Farul, scor 3-1. În platoul FANATIK SUPERLIGA, analiștii emisiunii împreună cu Horia Ivanovici au discutat cele trei motive care au adus victoria Rapidului și despre seara foarte inspirată a lui Cristiano Bergodi.

Horia Ivanovici, cele trei motive care i-au făcut seara lui Bergodi

În cadrul emisiunii, Horia Ivanovici și invitații săi din platou au vorbit despre cele trei motive care i-au făcut seara lui Bergodi. Antrenorul italian a fost inspirat în alegerea echipei cu Farul, iar acest lucru a dus la 3 puncte importante pentru Rapid în campionat.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că fost seara lui Bergodi. Pentru că dovedește că este foarte puternic mental, că rezistă la presiune și riscă trei lucruri. Primul, îl riscă pe Borza. Să joci cu el titular la meciul cu Farul, după ce a făcut doar 2 zile antrenament cu Rapid, e un risc.

Doi, riscă cu Emers, care nu jucase. Trei, a riscat și cu Ioniță, pe care putea să nu îl bage. Era 2-1, puteau să egaleze cei de la Farul. Dacă se întâmpla așa, acum era cu valiza și pleca de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Omul a avut curaj să schimbe echipa și a băgat o echipă care am văzut că joacă. Așadar, e seara lui Bergodi. Șucu a apăsat pe el și a făcut bine.”, a spus gazda emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi, dat ca exemplu în SuperLiga

În discursul său, Horia Ivanovici a adus aminte și de Gică Hagi, pe care l-a dat ca exemplu în SuperLigă. Gazda emisiunii spune că “Regele” a reușit să câștige campionatul datorită presiunii pe care a impus-o la Farul. Ivanovici a mai exemplificat și un lucru pe care l-a spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

“Sub presiune nu mai gândești logic. Cine poate să facă asta, devine campion. Nu mă refer acum la Rapid, zic în general. Gică Hagi este genul care pune presiune. De aia a câștigat campionatul în trecut, când nimeni nu îi dădea nicio șansă. De aia, Farul se va bate la titlu din nou. Țineți minte ce vă spun.

Stoichiță a zis un lucru genial aici. ‘Hagi a îmbrăcat costumul de manager, a vândut jucători ca să își facă bugetul. Acum își dă costumul de manager jos și îmbracă treningul de antrenor, ca să refacă echipa.’ Genial!”, a mai spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Ce spun analiștii: “E o mișcare logică”

În cadrul emisiunii, FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a fost contrazis de analiștii din platou. Pe rând, Vivi Răchită, Mihai Stoichiță și Robert Niță au explicat fiecare că alegerile lui Cristiano Bergodi au fost logice, nici decum făcute la risc.

“Venirea lui Borza rezolvă trei posturi. Rezolvă fundașul stânga, îl duce pe Braun în dreapta, unde e postul lui și îi găsește loc lui Borja Valle ca număr 10.”, a spus Vivi Răchită.

“El nu a riscat, eu zi că el a făcut lucrurile logice. Deși mi-ar fi plăcut să joace Cîrjan, pentru că noi la U21 evităm să băgăm jucători de mijlocul terenului.”, a răspuns Mihai Stoichiță.

“A ieșit Cîrjan și a câștigat locul acela de under cu un jucător care e lider de generație și care a venit de la echipa campioană. Eu zic că nu riscă cu Borza. E o mișcare logică.”, a replicat Robert Niță, despre alegerile antrenorului de la Rapid.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cele trei motive care au decis Rapid – Farul 3-1

ADVERTISEMENT