Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A călcat în picioare transferul Rapidului! „A vorbit mai mult decât a jucat”

Era Șucu a adus cu ea un val de transferuri la Rapid. Giuleștenii s-au întărit masiv în acest start de sezon, însă nu toate mutările au confirmat. Adus de la Arsenal, Cîrjan întârzie să se afirme.
21.08.2023 | 11:55
A calcat in picioare transferul Rapidului A vorbit mai mult decat a jucat
CONTRE ÎN DIRECT Robert Nita - Vivi Rachita │ ATAC TOTAL la transferul Rapidului. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrjan s-a remarcat în fotbalul internațional printr-o serie de partide bune făcute la juniori și tineret pentru giganții de la Arsenal. În România, în schimb, a început cu stângul. A fost în centrul unui scandal mediatic cu FRF în care atât el, cât și tatăl său, au lansat acuze la adresa oamenilor din federație.

Cîrjan, evoluții șterse pentru Rapid

“Am discutat despre Borja Valle chiar și după autogol că este bun, se vede că este fotbalist. Că a fost un autogol se întâmplă. Dar uite, a demonstrat acum cu Farul că e fotbalist. Iar acum ne întoarcem la Cîrjan. Cîrjan până să vină să semneze cu Rapid, a dat cele mai multe interviuri din viața mea. Cred că nu era zi să nu auzim de Cîrjan.

ADVERTISEMENT

Și mi-am pus un semn de întrebare. Oare copilul acesta vorbește mai mult decât joacă? Sau o fi ceea ce spune el despre el. Și uite ce s-a întâmplat. A jucat Borza ieri ca jucător U21. A jucat cu cartea în mână, a jucat perfect. Și unde îl mai vezi tu pe Cîrjan jucând? Pentru că vine din urmă și Alex Ioniță acum.

Mai ales după acest gol, discutăm despre poziția din spatele vârfului. Nu mi-a plăcut pentru că venind de la Arsenal, trebuia mai mult. E foarte greu să ajungi la Arsenal și să te antrenezi cu acadamia lui Arsenal. Dar venind în România el a vorbit foarte mult despre ce o să facă. În loc să aștepte puțin, să vadă care e nivelul.

ADVERTISEMENT

Pentru că el nu a jucat până acum la seniori. El a jucat doar la under 19 sau under 20. Spre deosebire de Borza sau Mazilu pe care nu i-au auzit vorbind. Pentru că Hagi șite cum să îi educe. Le-a zis că întâi să joace fotbal după să vorbească. Cîrjan a luat imediat obiceiurile românești”, a declarat Valeriu Răchită.

Rapid crede în potențialul lui Cîrjan

Rapid l-a împrumutat pe Cătălin Cîrjan de la Arsenal în acest sezon. Londonezii l-au trimis în România în speranța că acesta va exploda și își va face rodajul la nivel de seniori. Mijlocașul ofensiv nu a avut însă parte de un start pozitiv. Are 0 goluri înscrise în Liga I, iar partida cu Farul a început-o de pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

În ciuda unui start dezamăgitor de sezon, Cîrjan are parte în continuare de susținere din partea rapidiștilor. După evoluții bune pentru Arsenal U18, Arsenal U20 și Arsenal U21, giuleștenii sunt convinși că după perioada de adaptare, vor găsi în Cîrjan jucătorul în care toată lumea și-a pus speranța.

“Borza are o căruță de meciuri în prima divizie, iar Cîrjan este debutant la Rapid la seniori. A dat interviuri pentru că îl solicitau cu povestea cu Anglia, povestea cu Arsenal. La fiecare flash interviu, reprezentanții mass-media își aleg. Și toți îl cereau pe Cîrjan”, a declarat  Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cirjan, subiect de dezbatere

 

ADVERTISEMENT