Life

Cele trei plante care radiază energie pozitivă în casa ta. Te scapă de stres, aduc liniște și țin vibrațiile negative departe

Care sunt cele trei flori care distrug energiile negative și elimină tensiunea. Aduc pace interioară și emoții puternice.
21.11.2023 | 09:30
Cele trei plante care radiaza energie pozitiva in casa ta Te scapa de stres aduc liniste si tin vibratiile negative departe
Care sunt cele trei flori care distrug energiile negative și elimină tensiunea. Aduc pace interioară și emoții puternice. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cele trei plante care radiază energie pozitivă în casa ta. Te scapă de stres, aduc liniște și țin vibrațiile negative departe. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt răsadurile care nu trebuie să lipsească din locuință.

Care sunt cele trei flori care distrug energiile negative și elimină tensiunea. Aduc pace interioară și emoții puternice

Care sunt cele trei flori care distrug energiile negative și elimină tensiunea. Aduc pace interioară și emoții puternice. Specialiștii sunt de părere că, pe lângă frumusețe, au rolul de a schimba starea generală în bine.

ADVERTISEMENT

Una dintre aceste plante este crinul păcii (Spathiphyllum) care este renumit în cultura Feng Shui. Cu frunze verzi și flori albe aceasta, are capacitatea de a purifica aerul din spațiu. În plus, atrage energia pozitivă, alungă stresul, anxietatea și depresia.

De asemenea, specialiștii sunt de părere că diminuează energiile negative, mai ales că se potrivește de minune în orice decor, fie că este vorba de dormitor, fie de terasa apartamentului. Totodată, Aloe Vera are aceleași beneficii asupra locuinței.

ADVERTISEMENT

Floarea are rolul de a scade negativitatea, în timp ce puterea corpului de a se regenera crește. Planta radiază energie pozitivă în preajma sa astfel încât întreaga casă beneficiază de un adevărat miracol și ”înflorire”.

Maeștrii Feng Shui recomandă ca ghiveciul cu Aloe Vera să fie poziționat în partea de sud-est a casei care este considerat colțul financiar. Floarea mai este cunoscută de multă lume drept „planta banilor și a prosperității”.

ADVERTISEMENT

Salvia, floarea care îndepărtează energiile negative

Salvia reprezintă o altă floare care îndepărtează energiile negative din locuință și încurajează vindecarea sinelui și conectarea cu pământul. Potrivit flowertime.ro, experții recomandă să avem această plantă în apartament pentru a atrage lucrurile bune.

În plus, este renumită pentru caracteristicile sale de curățare, purificare și protecție. Aceasta este o plantă care adoră locurile însorite și solurile foarte bine drenate. Poate crește până la 40-60 cm înălțime și florile sale sunt albaste-purpurii.

ADVERTISEMENT

Totodată, atunci când salvia se arde sunt eliberați ionii negativi. Cercetările realizate până acum arată că se creează un mediu mai pozitiv și mai curat. Mai mult decât atât, floarea reprezintă conectarea cu tărâmul spiritual.

ADVERTISEMENT