Life

Celebra actriță care are cancer în stadiul terminal. Drama trăită de Shannen Doherty din Beverly Hills

O celebră actriță are cancer în stadiul terminal. Shannen Doherty din Beverly Hills a trecut prin schimbări majore în ultima vreme și a trăit o adevărată dramă.
09.04.2024 | 17:07
Celebra actrita care are cancer in stadiul terminal Drama traita de Shannen Doherty din Beverly Hills
Celebra actriță care are cancer în stadiul terminal. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O celebră actriță are cancer în stadiul terminal. Este vorba despre Shannen Doherty din Beverly Hills. Și se pare că starea de sănătate a acesteia este una destul de gravă, după cum notează presa străină.

Celebra actriță care are cancer în stadiul terminal

Faimoasa actriță are cancer la sân în stadiul terminal. Ea are metastaze și la creier, iar boala evoluează rapid. În ciuda problemelor sale de sănătate însă, aceasta a luat decizii radicale în ultimele luni de zile.

ADVERTISEMENT

Shannen Doherty din Beverly Hills a divorțat în urmă cu un an de zile de soțul ei, după 11 ani de căsnicie. Dincolo de asta însă, actrița ascunde și o altă dramă imensă pe care poate puțini o cunosc.

Deși a bifat o carieră de succes, iar rolul Brendei Walsh din Beverly Hills, 90210, a făcut-o celebră, în spate, viața personală nu a fost una așa cum și-ar fi dorit. Actrița a vrut să devină mamă, însă acest lucru nu a fost posibil.

ADVERTISEMENT

Și se pare că de vină a fost chiar faptul că are cancer. Shannen Doherty a aflat pentru prima dată că are cancer la sân în 2015. De atunci, viața ei s-a schimbat total. Aceasta a fost nevoit să se radă în cap, pierzându-și părul în timpul tratamentelor.

Cancerul s-a răspândit rapid, iar atunci, ea și-a dat seama că nu mai poate să devină mama. Ulterior, odată cu înaintarea în vârstă au apărut și alte probleme, drept urmare, cea mai mare dorință a actriței nu a putut fi îndeplinită.

ADVERTISEMENT

Drama trăită de Shannen Doherty din Beverly Hills

„Nu este posibil (n.r. să rămână însărcinată) pentru că am ajuns la menopauză. Pentru asta (n.r. pentru a rămâne însărcinată), ar fi nevoie de estrogen, iar eu nu vreau să iau pastile cu hormoni. Nu pot risca”, a declarat Shannen Doherty, pentru presa de peste Ocean.

Cum a aflat celebra actriță că are cancer în stadiul terminal? În 2020, lucrurile au evoluat în sens negativ, iar problemele au reapărut. Chiar și așa, Shannen Doherty  nu și-a pierdut speranța și a decis să se concentreze pe starea ei de sănătate.

ADVERTISEMENT

Actrița a hotărât să vândă tot ce are și să se concentreze doar pe ea. De asemenea, la un moment dat, actrița povestea că după ce a aflat că are cancer, a luat mai multe decizii radicale și și-a schimbat prioritățile.

„Pe mine cancerul m-a făcut să fac un bilanț al vieții și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama. Nu vreau să aibă o grămadă de chestii de care să se ocupe. Nu vreau ca ea să aibă patru unități de depozitare pline cu mobilă, pentru că am avut eu o obsesie pentru mobilă”, declara celebra actriță atunci când a aflat că are cancer în fază terminală.

ADVERTISEMENT
Tags: