Life

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, divorțează de al treilea soț, în timp ce se luptă cu cancerul: “Este ultimul lucru pe care și-l dorea”

Actrița Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, divorțează de al treilea soț. Vedeta se luptă și cu cancerul la sân.
24.04.2023 | 11:01
Shannen Doherty Brenda din Beverly Hills 90210 divorteaza de al treilea sot in timp ce se lupta cu cancerul Este ultimul lucru pe care sil dorea
Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, divorțează de al treilea soț. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Shannen Doherty (52 de ani), actrița care a interpretat-o pe Brenda în serialul Beverly Hills, 90210, divorțează de al treilea soț. În același timp, vedeta de la Hollywood se luptă cu cancerul la sân.

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, divorțează de al treilea soț. Vedeta trece printr-o perioadă grea

Actrița a cerut oficial divorțul de soțul ei, Kurt Iswarienko, cu care a fost căsătorită timp de aproape 12 ani, potrivit unor documente obținute de publicația TMZ. Vedeta a declarat că ea și fotograful s-au despărțit încă din luna ianuarie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în 2011 și nu au avut copii pe parcursul căsniciei. Mariajul cu Kurt Iswarienko este al treilea din viața actriței din celebrul serial. Aceasta a mai fost căsătorită cu Ashley Hamilton în perioada 1993 – 1994, apoi cu Rick Salomon, între 2002 și 2003. Căsătoria lor a durat doar nouă luni.

În urmă cu trei ani, Shannen Doherty a avut parte de o mare lovitură. În februarie 2020, actrița a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru, după ce a învins boala, în primă fază, astfel că perioada divorțului este cu atât mai grea.

ADVERTISEMENT

“Divorțul este ultimul lucru pe care Shannen și-l dorea. Din păcate, ea a simțit că nu mai are altă opțiune”, a declarat Leslie Sloane, reprezentanta actriței care a interpretat-o pe Brenda în Beverly Hills, 90210.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân

În urmă cu mai bine de trei ani, actrița a aflat că are cancer la sân în stadiul patru. Boala intrase în remisie în 2017. A fost diagnosticată cu boala în 2015, dar cu ajutorul chimioterapiei a reușit să se vindece, inițial. Din păcate, trei ani mai târziu, veștile au fost crunte. La vremea respectivă, Shannen Doherty spunea că această boală i-a consolidat căsnicia.

ADVERTISEMENT

“Cancerul ne-a făcut relația mai solidă. Kurt și cu mine avem o apreciere mult mai profundă unul pentru celălalt acum”, declarat cunoscuta actriță de la Hollywood, notează unica.ro.

Vedeta a mai spus că această boală necruțătoare nu afectează “doar persoana bolnavă”, ci și pe oamenii din viața ei. “Ne-a modelat pe amândoi. Privim viața diferit acum. Kurt și cu mine ne uităm unul spre celălalt cu un respect atât de profund.

ADVERTISEMENT

El a fost stânca mea în toate privințele posibile și s-a asigurat că știu cât de mult mă iubește și mă prețuiește. Acum avem o apreciere mult mai profundă unul pentru celălalt și o capacitate mult mai mare de iertare”, a mai spus actrița despre fostul partener.

În 2021, în timp ce își promova filmul, “List of a Lifetime”, vedeta a spus că lupta cu cancerul face parte din viața ei. Totodată, actrița a făcut referire la soțul ei, care i-a fost alături constant.

ADVERTISEMENT