Life

Celebra actriță este însărcinată! Cine este, de fapt, tatăl copilului

Celebra actriță care este însărcinată. Va deveni în curând mamă pentru prima oară. Cine este, de fapt, tatăl copilului său?
11.03.2024 | 20:15
Celebra actrita este insarcinata Cine este de fapt tatal copilului
Actrița a atras toate privirile. Sursa foto: Sky News, People, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Premiile Oscar 2024 au fost pline de spectacol. De la apariția lui John Cena, gol, pe scena marei gale, până la apariția unei actrițe pe covorul roșu, însărcinată pentru prima oară. Aceasta a atras privirile tuturor.

Ce actriță a apărut însărcinată pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2024

Premiile Oscar 2024 au fost decernate în noaptea de duminică spre luni, la Dolby Theatre din Los Angeles. Emoțiile au fost destul de strânse, dar nu la fel de mari ca surprizele. Vanessa Hudgens a surprins pe toată lumea la evenimentul grandios.

ADVERTISEMENT

Vanessa Hudgens, celebra actriță din High School Muscial, a dezvăluit lumii întregi că este însărcinată. Ajunsă acum la vârsta de 35 de ani, a atras atenția tuturor cu burtica sa, pe care a afișat-o foarte bine, printr-o rochie neagră, mulată pe corp.

Vanessa Hudgens era toată numai un zâmbet, semn că abia este nerăbdătoare să-și strângă în brațe bebelușul. În timp ce era fotografiată și filmată din toate unghiurile și-a mângâiat burtica cu tandrețe, potrivit Sky News.

ADVERTISEMENT

Vanessa Hudgens și Cole Tucker, părinți pentru prima oară

Nu au lipsit felicitările din partea celor care au observat-o, ea răspunzându-le cu mare bucurie. Cine este tatăl copilului? Partenerul său de viață Cole Tucker. Cei doi și-au unit destinele în decembrie 2023, într-o locație exotică din Tulum, Mexic.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens însărcinată. Sursa foto: ABC7

 

”Scrisul propriilor promisiuni de dragoste a fost important pentru mine. Aș spune și celorlalți: scrieți-vă propriile promisiuni și citiți-le. Este cea mai frumoasă experiență într-o relație să fii atât de deschis, vulnerabil și sincer în fața tuturor oamenilor pe care îi iubești, declarându-ți dragostea. Este pur și simplu frumos. Mi-a plăcut!”, spunea Vanessa Hudgens pentru Vogue după ce s-a căsătorit cu Cole Tucker.

ADVERTISEMENT

Vanessa Hudgens, cerută de soție acum aproape un an

Anterior declarației pentru revista Vogue, Vanessa Hudgens și-a împărtășit entuziasmul legat de căsătoria cu jucătorul de baseball și a arătat tuturor fanilor inelul cu diamant care i-a fost pus pe deget, pe contul său de Instagram, în februarie 2023. Asta deoarece atunci a fost cerută de soție.

”DA. Nu am putea fi mai fericiți 🤍”, au scris cei doi parteneri într-o postare pe contul lor de Instagram. De altfel, dezvăluirea sarcinii la Premiile Oscar are loc la scurt timp după ce actrița i-a criticat pe cei care au spus că ea a mai fost însărcinată în trecut.

ADVERTISEMENT

Vanessa Hudgens, în podcastul She Pivots, a catalogat drept ”nepoliticoase” zvonurile lansate la adresa unei sarcini anterioare. ”Am avut literalmente o confruntare cu publicul care a preluat controlul asupra părerii lor despre mine într-un mod care a fost lipsit de respect”, a spus actrița.

Speculații pe tema unei sarcini pe care nu ar fi păstrat-o sau ar fi pierdut-o au apărut după ce Vanessa Hudgens a asistat la o petrecere a burlacilor, din octombrie 2023, de unde ea a publicat un videoclip pe conturile de socializare.

”Am ieșit la petrecerea burlacilor în octombrie și am postat un videoclip cu mine, la care există toate aceste comentarii care sunt de genul ‘Doamne, ești însărcinată’”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT