Life

Mesajul Adelei Popescu despre sarcina Laurei Cosoi a stârnit un val de reacții în mediul online. Ce a putut să scrie soția lui Radu Vâlcan

Vedeta a făcut un comentariu incredibil față de sarcina Laurei Cosoi. Fosta prezentatoare tv a stârnit controverse pe rețelele de socializare.
03.01.2024 | 20:59
Mesajul Adelei Popescu despre sarcina Laurei Cosoi a starnit un val de reactii in mediul online Ce a putut sa scrie sotia lui Radu Valcan
Laura Cosoi va deveni mamă pentru a patra oară/ sursa foto: instagram, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul anului, Laura Cosoi a anunțat public că va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița a ținut ascuns acest lucru până acum, întrucât sarcina pare a fi una destul de avansată. Pe rețelele de socializare, ea a publicat și o imagine în care își dezvăluia burtica de gravidă, iar fanii au felicitat-o rapid!

Laura Cosoi va deveni mamă a patra oară

Laura Cosoi le-a dat fanilor o veste minunată la începutul lui 2024! Actrița este însărcinată a patra oară și le-a arătat prietenilor virtuali burtica de gravidă. În prezent, Laura Cosoi se relaxează departe de țară, alături de soțul și cele trei fiice ale lor. Cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta a făcut un anunț important și emoționant în mediul online. Va deveni iar mamă!

ADVERTISEMENT

„Miracolul vieții”, a scris Laura Cosoi, în descrierea unei fotografii în care apare în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere. După ce a făcut marele anunț, mulți fani, dar și vedete din România, au felicitat-o pe aceasta. Și buna ei prietenă, Adela Popescu, la rândul său mamă a trei băieți, i-a transmis un mesaj emoționant care a stârnit curiozitatea unora dintre fani.

Soția lui Radu Vâlcan i-a trimis un mesaj scurt Laurei Cosoi, dar destul de sugestiv: „Pui asa o presiune…”. Mulți s-au întrebat dacă și Adela Popescu se gândește la o nouă sarcină pe viitor.

ADVERTISEMENT

Ce spunea vedeta despre al patrulea copil

Laura Cosoi este mămică a trei fetițe superbe. În cadrul unui interviu, vedeta nu se arăta deloc speriată de ideea de a mai avea copii. Ba chiar mărturisea că ea și partenerul său de viață, Cosmin, își mai doresc urmași. Fetițele ei chiar i-au mărturisit că și-ar dori să aibă un frățior.

„Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. Cosmin își dorește sigur. El cu siguranță vrea. Rita zicea că își dorește, dar frățior, ea vrea un frățior. Cred și eu că s-a săturat săraca.

ADVERTISEMENT

Fetițele mele sunt foarte tandre și iubitoare. Încontinuu “mama, mama” și îmi place chestia asta foarte mult. Noi suntem super legați de copii, facem totul cu ei și e o alegere asumată. Sunt o mamă blândă, dar nu știu dacă sunt mai blândă decât Cosmin. Amândoi le punem limite și nu zic de două ori ceva. Când e NU, nu e voie, nu negociem. Cu siguranță aș avea mai multe probleme, dacă aș avea timp să mi le pun”, spunea Laura Cosoi pentru wowbiz.ro, în urmă cu mai bine de un an.

Adela Popescu și Laura Cosoi, prietene bune de mai bine de 17 ani

Adela Popescu și Laura Cosoi s-au cunoscut în perioada în care jucau amândouă în serialul de comedie „La Bloc”, Dana Rogoz fiind cea care le-a făcut cunoștință. În plus, cele două au fost și colege de scenă la teatru. În timp, legătura dintre ele s-a consolidat tot mai mult, iar acum au ajuns să fie prietene la cataramă.

ADVERTISEMENT

„Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc . Și apoi ne-am împrietenit. Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și evident împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă.

Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special”, a declarat Laura Cosoi, într-un interviu pentru  Playtech.ro.

ADVERTISEMENT