Life

Este însărcinată și va deveni mamă la 41 de ani. Celebra actriță a făcut anunțul

Renumita artistă care a dezvăluit că este însărcinată pentru prima oară, la 41 de ani. Ce a declarat vedeta într-o emisiune.
09.02.2024 | 08:20
Este insarcinata si va deveni mama la 41 de ani Celebra actrita a facut anuntul
Renumita artistă care a dezvăluit că este însărcinată pentru prima oară, la 41 de ani. Ce a declarat vedeta într-o emisiune. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Este însărcinată și va deveni mamă la 41 de ani. Celebra actriță a făcut anunțul confirmând în felul acesta cele bănuite de fani până acum. Vedeta nu a spus care este sexul bebelușului, dar nici care este data când va naște.

Renumita artistă care a dezvăluit că este însărcinată pentru prima oară, la 41 de ani. Ce a declarat vedeta într-o emisiune

Renumita artistă care a dezvăluit că este însărcinată pentru prima oară, la 41 de ani. Ce a declarat vedeta într-o emisiune, unde a fost invitată la finalul lunii ianuarie. Elisabeth Moss, cunoscută pentru rolul din Povestea slujitoarei (2017), va fi mamă.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a făcut anunțul în cadrul show-ului Jimmy Kimmel Live! Gazda late-night-ului i-a pus o întrebare surprinzătoare vedetei care nu s-a sfiit să dea cărțile pe față și să spună cum stau lucrurile în prezent.

„Ești însărcinată sau ești doar un actor incredibil de implicat și devotat rolului?”, a glumit prezentatorul Jimmy Kimmel cu actrița din The Handmaid’s Tale, în vârstă de 41 de ani, notează usatoday.com.

ADVERTISEMENT

Vedeta a confirmat, așadar, că va fi mamă pentru prima oară, deși în momentul de față nu se cunosc informații despre partenerul de viață. Nimeni nu știe cine este tatăl copilului pentru că nu a vorbit deloc despre acest aspect.

„Cred că sunt puțin din amândouă. Pot să spun că sunt norocoasă. M-am simțit destul de bine până acum”, a declarat Elisabeth Moss în timpul emisiunii live, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Elisabeth Moss, în emisiunea lui Jimmy Kimmel
Elisabeth Moss, în emisiunea lui Jimmy Kimmel. Actrița este însărcinată. Sursa foto: captură video Youtube

Elisabeth Moss și Max Minghella sunt împreună?

Elisabeth Moss a încercat să fie extrem de discretă în privința partenerului de viață alături de care va deveni mamă pentru prima oară, la 41 de ani. Cu toate acestea actrița a fost surprinsă de paparazzi în compania unui artist celebru.

Vedeta și Max Minghella au fost văzuți pe platoul de filmare de la Shell în timp ce erau foarte apropiați. Cei doi s-au îmbrățișat, semn că sunt prieteni, mai ales că au lucrat împreună la serialul de televiziune The Handmaids Tale din 2017.

ADVERTISEMENT

Toate aceste amănunte i-au făcut pe oameni să se întrebe dacă nu cumva sunt împreună. Elisabeth Moss nu a făcut nicio declarație cu privire la aceste momente sau dacă actorul în vârstă de 38 de ani este tatăl copilului său.

ADVERTISEMENT