Life

Celia, primul pictorial cu fiica sa: ”Familia mea completă, împlinită și binecuvântată”

Celia a devenit mamă pentru a doua oară la finalul lunii februarie, iar acum a realizat prima ședință foto alături de fetița sa, ce poartă numele Sara Maria.
01.04.2022 | 12:26
Celia primul pictorial cu fiica sa Familia mea completa implinita si binecuvantata
Celia, imagine inedită cu fiica sa, Sara Maria. Artista este împlinită și în carieră. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a concretizat primul pictorial împreună cu fiica sa. Ședința foto este realizată alături de întreaga familie, vedeta considerând că în prezent este împlinită din punct de vedere personal, dar și profesional.

Celia, imagine inedită cu fiica sa, Sara Maria. Artista este împlinită și în carieră

Celia a distribuit o fotografie inedită împreună cu bebelușul venit pe lume în urmă cu mai puțin de două luni. Fosta componentă a trupei Elegance este binecuvântată și crede că familia este cea mai mare realizare a sa.

ADVERTISEMENT

„Scumpa mea Sara Maria, inima noastră îți aparține pentru totdeauna! În numărul din această lună al revistei Viva România a apărut primul nostru pictorial, familia mea completă, împlinită și binecuvântată de Dumnezeu.

Acum 15 ani am bătut recorduri stând mai bine de o lună pe locul 1 în topuri și mă gândeam «wow ce realizare», însă cea mai mare realizare a mea sunt ei… copiii mei, familia mea, totul meu”, a scris Celia pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Celia, o artistă împlinită. Cum e viața sa de când s-a născut Sara Maria

Mai mult decât atât, vedeta simte că este fericită cu adevărat de când a venit pe lume fiica sa, Sara Maria. Artista are un băiat pe nume Angelo (7 ani), care este elev în clasa a II-a, la o școală particulară unde studiază în limba engleză.

„Deși suntem obosiți, ne simțim cei mai fericiți, ne-am dorit din toată inima ca în familia noastră să mai vină un suflețel. Acum, într-un final, după mulți ani de încercări, ne simțim în formula perfectă”, a declarat Celia pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Băiatul Celiei a primit-o cu brațele deschise pe surioara mai mică pentru că și-a dorit foarte mult să nu fie singur. Angelo este foarte iubitor și protector cu Sara Maria, dorința sa și a întregii familii devenind realitate.

Celia, mamă după mai multe încercări eșuate

Frumoasa brunetă a devenit recent mamă pentru a doua oară, după ce a trecut prin momente dureroase până aici. Vedeta a pierdut două sarcini, lucru care i-a produs foarte multă suferință și chiar a fost la un pas de divorț.

ADVERTISEMENT

Schimbările emoționale și durerea simțită de partenerul de viață care își pierduse tatăl au dus la o răcire a relației. În perioada respectivă Celia revenea pe scena muzicală. Din fericire, după mai multe încercări eșuate a născut o fetiță.

„Erau șanse foarte mari. Am pierdut două sarcini până acum, s-a știut doar de una dintre ele. După atât de multe încercări mi-a fost teamă să mă bucur. De undeva de Sus tatăl meu m-a ajutat să nu-mi pierd familia”, a dezvăluit Celia în emisiunea Viața vedetelor, de pe Youtube.

ADVERTISEMENT