Life

Celine Dion, momente grele din cauza bolii care i-a afectat viața: “Nu mai avem ce să facem pentru ea”

Celine Dion trece prin momente grele din cauza bolii cu care a fost diagnosticată. Celebra cântăreață nu este într-o stare prea bună.
09.10.2023 | 12:13
Celine Dion momente grele din cauza bolii care ia afectat viata Nu mai avem ce sa facem pentru ea
TDS - Céline Dion en tournage pour la maison l'Oréal à l'hôtel Plaza Athénée à Paris
ADVERTISEMENT

Celine Dion trece prin momente grele din cauza bolii cu care a fost diagnosticată anul trecut. Apropiații cântăreței îi sunt alături și speră ca aceasta să se simtă mai bine.

Celine Dion trece prin momente grele din cauza bolii cu care a fost diagnosticată anul trecut. Ce spune sora artistei

Cântăreața de origine canadiană a aflat, anul trecut, că suferă de o afecțiune foarte rară, și anume sindromul persoanei rigide. Este o afecțiune neurologică pe care o au foarte puține persoane și care provoacă spasme musculare și rigiditate.

ADVERTISEMENT

La finalul lui 2022, Celine Dion i-a anunțat pe fani de diagnosticul primit, asigurându-i că va lupta și că va continua să se ocupe de cariera sa muzicală.

Din păcate. starea artistei se agravează. Aceasta s-a izolat în casă și se confruntă cu dureri foarte mari, iar persoanele apropiate speră la un miracol în cazul ei.

ADVERTISEMENT

În plus, din cauza bolii, toate concertele cântăreței au fost amânate și nu se știe dacă aceasta va reveni pe scenă. Claudette, sora lui Celine Dion, este îngrijorată, mai ales că nu se cunosc prea multe lucruri despre afecțiunea sa.

“Este o boală despre care știm atât de puține lucruri”, a declarat ea pentru Hello! Canada. Claudette a mai spus, de asemenea, că spasmele artistei “sunt imposibil de controlat”.

ADVERTISEMENT

Specialiștii spun că nu există un tratament pentru boala care i-a afectat viața lui Celine Dion. Sindromul persoanei rigide (Stiff Person Syndrome) afectează creierul și măduva spinării, iar cei care suferă de această boală au spasme, rigiditate musculară, mărirea mușchilor, dificultăți de mers sau de mișcare.

“Nu mai avem ce să facem pentru ea, pentru a o sprijini, pentru a-i alina durerea. Ne rugăm ca specialiștii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare”, a mai spus sora celebrei cântărețe.

ADVERTISEMENT

Cum o afectează boala pe Celine Dion

Concertele pe care Celine Dion le avea de susținut în ultimul an au fost amânate, iar cântăreața a explicat, anul trecut, că boala îi afectează șo corzile vocale. Vedetei îi place foarte mult să cânte, acesta fiind lucrul pe care l-a făcut dintotdeauna.

“Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum eram obișnuită.

Tot ce știu este să cânt. Este ceea ce am făcut toată viața și este ceea ce îmi place să fac cel mai mult”, a spus Celine Dion după ce a aflat de diagnosticul crunt.

ADVERTISEMENT