Life

Sora lui Celine Dion a dat vestea tristă despre artistă: “Putem face prea puțin”

Vestea tristă despre Celine Dion, dată de sora cântăreței. Cântăreața se luptă cu boala cu care a fost diagnosticată anul trecut.
02.09.2023 | 12:42
Sora lui Celine Dion a dat vestea trista despre artista Putem face prea putin
Ce se întâmplă cu Celine Dion. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sora lui Celine Dion a dat vestea tristă despre îndrăgita artistă, care se luptă o cu o boală rară, ce afectează o persoană la un milion. Cântăreața a fost nevoită să ia o pauză de la cariera muzicală.

Vestea tristă despre Celine Dion a fost dată de sora artistei. Cum se simte cântăreața

La finalul anului trecut, Celine Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică foarte rară, care provoacă spasme musculare și rigiditate. Boala afectează capacitatea de a merge a unei persoane, precum și corzile vocale.

ADVERTISEMENT

Din cauza diagnosticului primit, Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze numeroase concerte în 2022, dar și anul acesta. Cu toate acestea, artista muncește în continuare și speră ca starea de sănătate să-i permită să revină pe scenă într-o zi.

Sora artistei, însă, a spus că încă nu s-a găsit vreun medicament care să funcționeze pentru boala de care suferă aceasta. Claudette Dion a spus că solista este tratată de “cercetători de top”,

ADVERTISEMENT

Nu se știu foarte multe informații despre boala vedetei, deoarece este foarte rară, iar artista are spasme pe care nu le poate controla. Nu se pot face foarte multe pentru Celine Dion, din păcate.

“Ea face totul pentru a-și reveni. Este o femeie puternică. Este o boală despre care știm atât de puțin. Există spasme – sunt imposibil de controlat.

ADVERTISEMENT

Știi că oamenii sar adesea în picioare noaptea din cauza unei crampe la picior sau la gambe? Este cam așa, dar în totalitate. Putem face prea puțin pentru a-i alina durerea”, a declarat sora cântăreței pentru Hello!.

Celine Dion, primele declarații după ce a aflat de boala cruntă

În decembrie 2022, Celine Dion a vorbit, pe rețelele sociale, despre boala de care suferă. Cântăreața a anunțat atunci că își va anula concertele din cadrul turneului din acest an și că este ajutată de o echipă de medici.

ADVERTISEMENT

“Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa. Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine.

Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea”, a spus Celine Dion în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: