News

CFR Călători anunță că sistemul de cumpărare online a picat. Toate biletele pot fi luate doar de la ghișee

Biletele de la CFR pot fi luate doar de la ghișee sau de la agențiile de voiaj, după ce a apărut o defecțiune la sistemul electronic de rezervări al companiei.
14.01.2022 | 09:56
CFR Calatori anunta ca sistemul de cumparare online a picat Toate biletele pot fi luate doar de la ghisee
CFR Călători anunță că sistemul de cumpărare online a picat. Toate biletele pot fi luate doar de la ghișee. Foto: Hepta / Mediafax
ADVERTISEMENT

Probleme pentru călătorii care voiau să își cumpere bilete online pentru a călători cu trenul. Sistemul nu funcționează, a anunțat compania, vineri dimineață.

Probleme la CFR Călători vineri dimineață. Biletele se pot cumpăra doar la ghișeu

Compania a precizat că există o defecțiune la sistemul electronic de rezervări, astfel că nu se mai pot cumpăra bilete online până când problema în cauză nu este rezolvată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, CFR Călători a transmis că specialiștii de la Informatică Feroviară lucrează pentru ca problema să fie depistată și apoi rezolvată, iar oamenii să își poată procura, din nou, biletele și online.

„CFR Călători informează că în cursul dimineții a aparut o defecțiune la sistemul electronic de rezervări. Specialiștii de la SC Informatică Feroviară SA depun toate eforturile pentru a remedia cât mai rapid problema apărută”, a precizat compania, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul propriu.

ADVERTISEMENT

Până când problema este remediată, oamenii care vor să călătorească cu trenurile CFR trebuie să își cumpere bilete doar de la ghișee sau de la agențiile de voiaj.

„Până la remediere, activitatea de vânzare a biletelor va fi realizată la ghișeele CFR Călători din stațiile și agențiile de voiaj. Ne cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Trenurile CFR, multe probleme. Un copac căzut a creat zeci de minute de întârziere

Chiar după Crăciun, pasagerii unui tren care circula între Valea Largă şi Comarnic au avut parte de o experiență neplăcută.

Aceștia au rămas blocați în tren timp de 170 de minute, după ce pe linia de cale ferată a căzut un copac.

ADVERTISEMENT

Compania mai anunța atunci că oamenii ar trebui să se aștepte la întârzieri.

”Trenul R 3032, care a fost afectat de această întrerupere temporară generată de vremea nefavorabilă, şi-a reluat circulaţia către Bucureşti, cu o întârziere estimă de 170 minute.

Din cauza timpului nefavorabil din cursul nopţii mai pot exista unele perturbări în circulaţia trenurilor de călători, compania fiind pregătită să intervină cu locomotive diesel în toate locurile în care vor apărea perturbări de alimentare cu energie electrică în circulaţia trenurilor”, a mai transmis compania.

De altfel, datele arată că una din trei curse ale CFR are întârzieri semnificative.

ADVERTISEMENT