Sport

CFR Cluj a cedat jucătorul de 1 milion de euro în Kazakhstan. Decizie radicală după înfrângerea cu Rapid

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de jucătorul cotat la 1 milion de euro. Decizie radicală luată de ardeleni după înfrângerea cu Rapid.
12.02.2024 | 15:35
CFR Cluj a cedat jucatorul de 1 milion de euro in Kazakhstan Decizie radicala dupa infrangerea cu Rapid
CFR Cluj a cedat unul dintre mijlocașii echipei în Kazakhstan după înfrângerea cu Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a suferit o înfrângere dureroasă în derby-ul cu Rapid de pe teren propriu, scor 0-1, în etapa a 25-a din SuperLiga. Ardelenii au făcut un pas greșit în cursa de urmărire a liderului FCSB, iar Neluțu Varga a băgat conducerea în ședință. La începutul acestei săptămâni, clujenii au anunțat plecarea lui Lovro Cvek.

CFR Cluj l-a cedat pe Lovro Cvek în Kazakhstan

CFR Cluj ocupă locul 3 în clasamentul din SuperLiga, cu 42 de puncte în 25 de meciuri. Formația antrenată de Adrian Mutu a pierdut derby-ul extrem de important cu Rapid, scor 0-1. La doar două zile distanță, clubul finanțat de Neluțu Varga a anunțat despărțirea de un jucător.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre mijlocașul Lovro Cvek. În vârstă de 28 de ani, fotbalistul croat va juca din această iarnă la FC Ordabasy, primul loc din Kazakhstan. Mulțumim, Lovro Cvek! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Ordabasy au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului Lovro Cvek la formația de pe primul loc din Kazahstan

Venit în Gruia în primăvara anului 2022, Cvek a bifat 77 de apariții în toate competițiile, reușind să înscrie trei goluri și să fie autorul a trei pase decisive. Îți mulțumim, Lovro, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți urăm multă baftă în carieră!”, se arată în postarea oficială a celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
  • 24 de meciuri și 2 pase decisive sunt cifrele lui Lovro Cvek la CFR Cluj în actuala stagiune
  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Lovro Cvek, potrivit Transfermarkt.com

Lovro Cvek mai avea contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului. Mijlocașul de profil defensiv a mai jucat de-a lungul carierei la NK Varazdin, DNS Zavrc, NK Aluminij, NK Celje, FC Senica și Zorya Lugansk.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ironii la adresa lui CFR Cluj: „Unde sunt vedetele alea 3 cu care m-a speriat Varga? Sunt de Divizia C”

FCSB a câștigat cu Sepsi, scor 1-0, în etapa a 25-a din SuperLiga și s-a distanțat la 12 puncte de CFR Cluj, care a pierdut cu Rapid. Ardelenii au făcut nu mai puțin de 5 transferuri în perioada de mercato din iarnă, însă niciun jucător nu a ieșit la rampă.

Gigi Becali a profitat de conjunctură și l-a ironizat atât pe Neluțu Varga, cât și pe jucătorii din Gruia. „Unde sunt jucătorii ăia cu care mă amenința Varga. Unde sunt jucătorii ăia? Că ia trei jucători de sunt mare nenorocire.

ADVERTISEMENT

Tu mi-ai spus. Nu e frumos să mă bag eu peste alți oameni. Dar unde sunt? Ia întreabă-l. Unde sunt vedetele alea mari cu care l-ai speriat pe Becali?

Că dacă mai ia 2-3 vedete d-alea mari așa, cum sunt ăia doi pe care i-am văzut eu, ăia nu sunt de Divizia C vedetele alea. Și Kaddouri și Maddouri. Și celălalt, că nu știu eu cum îi cheamă, ăla cu părul făcut așa în sus (n.r. – Peter Michael)”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT