Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a reacționat Neluțu Varga după CFR – Rapid 0-1? Ședință la primă oră cu Balaj

Neluțu Varga și Cristi Balaj au avut ședință la prima oră după CFR Cluj - Rapid, scor 0-1. Cum a reacționat patronul după derby.
11.02.2024 | 14:23
Cum a reactionat Nelutu Varga dupa CFR  Rapid 01 Sedinta la prima ora cu Balaj
Cum a reacționat Neluțu Varga după CFR – Rapid 0-1? Ședință la primă oră cu Balaj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înfrângerea din derby-ul cu Rapid București l-a supărat pe Neluțu Varga, iar președintele ardelenilor a dezvăluit cum a reacționat după partidă. Cristi Balaj a avut ședință încă de la prima oră a dimineții cu patronul celor de la CFR Cluj.

Cum a reacționat Neluțu Varga după CFR – Rapid 0-1? Ședință la primă oră cu Balaj

Adi Mutu înregistrează primul eșec la CFR Cluj, chiar în fața celor de la Rapid București în Gruia. Ardelenii au cedat la limită cu trupa lui Cristiano Bergodi după golul lui Damjan Djokovic, mijlocaș care a îmbrăcat tricoul „feroviarilor”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a mărturisit că Neluțu Varga a fost supărat la prima înfrângere cu Adrian Mutu pe banca tehnică. Președintele clujenilor a avut ședință la prima oră a dimineții cu finanțatorul grupării din Gruia.

„Vă dați seama, nu are cum să nu fie supărat. E foarte supărat, doar că este un altfel de finanțator față de cum era în trecut. Analizează, discută, mult mai echilibrat ceea ce este foarte bine și pentru el și pentru club. Nu se iau decizii la nervi, povestim după ce ne calmăm, chiar dacă suntem în continuare supărați.

ADVERTISEMENT

Acum m-am ridicat pentru că povesteam cu dânsul, suntem împreună și povestim. Este important pentru fotbalul românesc să fie miză în continuare la campionat”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, pe site-ul FANATIK.RO.

„Dar ce faceți voi acolo, strategia, pregătiți transferuri? Ce faceți? Nu ne ascultă nimeni, lumea e la biserică”, l-a întrebat Horia Ivanovici pe președintele clujenilor la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Alții muncesc. Arbitrajul a fost mai bun decât jocul nostru și asta trebuie să specificăm, pentru că vorbesc de arbitraj după un meci pe care l-am pierdut. Trebuie apreciat acest lucru”, a declarat președintele celor de la CFR Cluj.

Ovidiu Herea a identificat o problemă la CFR Cluj: „Se contrazic”

Ovidiu Herea a sesizat o problemă după CFR Cluj – Rapid București, scor 0-1, și are un avertisemnt pentru Adrian Mutu. Acesta este de părere că antrenorul poate nu și-a transmis clar mesajul în vestiarul ardelenilor pentru derby.

ADVERTISEMENT

„Mutu şi Muhar se contrazic. Mutu zice că le cere jucătorilor să joace rapid, să finalizeze, în timp ce Muhar a zis despre construcţie lentă, să fie răbdători jucătorii, nu să joace fotbal direct. Poate n-au înţeles jucătorii ce le cere Adi Mutu. Atunci când trebuie să revii pe tabelă trebuie să fi direct pe poartă.

E o victorie meritată şi mare, foarte mare. La cum am văzut Rapid în primele jocuri aveam o temere faţă de acest meci, dar victoriile aduc victorii şi e adevărată acea vorbă”, a spus Ovidiu Herea.

Nelutu Varga, SEDINTA DE URGENTA la CFR Cluj | “E NEGRU DE SUPARARE!”

ADVERTISEMENT