Sport

CFR Cluj a început operațiunea Lazio. Cât costă biletele și când se pun în vânzare

CFR Cluj, singura reprezentantă a României în ”primăvara europeană”, a anunțat detalii despre biletele pentru confruntarea cu Lazio, din 23 februarie.
12.01.2023 | 07:14
CFR Cluj a inceput operatiunea Lazio Cat costa biletele si cand se pun in vanzare
CFR Cluj a anunțat prețul biletelor pentru meciul cu Lazio ca și momentul în care acestea se vor pune în vânzare.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj pregătește în Spania nu doar partea a doua a stagiunii din SuperLiga ci și ”dubla” cu Lazio, din 16-imile de finală ale Conference League. Oficialii clujenilor au oferit deja primele informații referitoare la biletele pentru meciul retur, programat în Gruia.

Biletele pentru CFR Cluj – Lazio se pun în vânzare în două etape, în 16 și 20 ianuarie

Chiar dacă nu a avut startul dorit de campanie în grupele Conference League, CFR Cluj a izbutit să meargă mai departe. Iar în februarie va juca împotriva lui Lazio în 16-imile de finală ale competiției.

ADVERTISEMENT

Astfel că pentru Dan Petrescu și staff-ul său, stagiul de pregătire din Spania are o dublă miză. La fel și campania de achiziții. Demarată încă din startul anului.

A sosit ai întâi, liber de contract, croatul Anton Maglica. Apoi s-a bătut palma pentru fundașii Bogdan Țîru și Andrei Peteleu. Transferul ultimului fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK. Ca și cel al lui Ermal Krasniqi, jucător care a fost și el prezentat oficial.

ADVERTISEMENT

În timp ce Petrescu și jucătorii lucrează la capacitate maximă la Oliva Nova, oficialii clujenilor se pregătesc, din punct de vedere organizatoric, nu doar pentru SuperLiga, ci și pentru ”dubla” cu Lazio.

Și, au anunțat deja detalii legate de meciul retur, care se va disputa în Gruia, pe 23 februarie. Primii care vor putea să-și achiziționeze biletele sunt posesorii de abonamente.

ADVERTISEMENT

Aceștia beneficiază de prioritate la păstrarea locului rezervat pentru stagiunea 2022-23. Și se bucură, în același timp, de o reducere de 10% din prețul biletului.

Aceștia își cor putea ridica tichetele de acces pentru jocul cu Lazio de la casele de la stadion în zilele de luni (16 ianuarie), marți (17 ianuarie), miercuri (18 ianuarie) și joi (19 ianuarie), între orele 12:00-17:00. Vânzarea biletelor pentru public va începe vineri, 20 ianuarie, online pe www.bilete.ro.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor pentru meciul Lazio

  • Business Lounge VIP A, sectoarele 7 și 8 – 700 lei
  • VIP B – 150 lei
  • VIP A – 120 lei
  • Tribuna 1 – 60 lei
  • Tribuna 2 – 50 lei
  • Peluză – 35 lei
ADVERTISEMENT