Sport

Ultimele două transferuri pe care vrea să le facă CFR Cluj! Ce mutări pregăteşte campioana. Exclusiv

FANATIK a aflat care sunt ultimele două transferuri pe care vrea să le facă CFR Cluj. Cu mutări pregăteşte campioana României.
06.01.2023 | 20:30
Ultimele doua transferuri pe care vrea sa le faca CFR Cluj Ce mutari pregateste campioana Exclusiv
CFR Cluj îi pregăteşte încă două transferuri lui Dan Petrescu (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

CFR Cluj pregăteşte în Spania partea a doua din sezonul 2022-2023 şi vrea să mai aducă încă doi jucători. Campioana României a reuşit să-i aducă deja pe Bogdan Țîru şi pe Anton Maglica, iar FANATIK a aflat care sunt următoarele două ţinte.

Care sunt ultimele două transferuri pe care CFR Cluj le pregăteşte

“E posibil să mai vină 1-2 jucători”, a declarat Dan Petrescu la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport, iar FANATIK a aflat ultimii doi jucători pe care CFR Cluj vrea să-i aducă în această perioadă de mercato.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Neluţu Varga şi Dan Petrescu îl vor neapărat pe Andrei Peteleu. Fundaşul dreapta de 30 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract cu Kisvarda şi a mai evoluat la CFR Cluj în perioada 2016-2020.

FANATIK a aflat că Ermal Krasniqi este al doilea jucător dorit de CFR Cluj. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract cu Ballkani, fosta adversară a clujenilor din grupele Conference League. Fotbalistul şi-a dat acordul să vină în Gruia şi mai rămâne doar ca cele două cluburi să se înţeleagă.

ADVERTISEMENT

Andrei Peteleu are trei titluri cu CFR Cluj, Ermal Krasniqi a marcat două goluri în Conference League

Andrei Peteleu a jucat la CFR Cluj din iulie 2016 şi până în ianuarie 2020, când s-a transferat la Sheriff Tiraspol. În perioada petrecută în Gruia, fundaşul dreapta a bifat 62 de meciuri şi a câştigat trei titluri de campion al României.

Ermal Krasniqi a evoluat pentru Ballkani în cinci dintre cele şase meciuri din grupele Conference League. Mijlocaşul ofensiv a ratat doar ultima partidă, contra lui CFR Cluj, şi are două goluri în faza grupelor, cu Slavia Praga şi Sivasspor.

ADVERTISEMENT

Cotat la 375.000 de euro, Ermal Krasniqi joacă la Ballkani din 2019, când a fost transferat de la Ferizaj. Fotbalistul de 24 de ani ar putea să fie adversarul României în preliminariile EURO 2024, după ce a debutat, în noiembrie 2022, în naţionala statului Kosovo.

CFR Cluj a reuşit deja două transferuri şi se pregăteşte în Spania

CFR Cluj l-a prezentat deja oficial pe Anton Maglica, jucător care vine liber de contract de la APOEL Nicosia. În plus, Neluţu Varga a anunţat că Bogdan Ţîru este jucătorul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Pe 5 ianuarie, CFR Cluj a plecat în cantonamentul din Spania, unde se va pregăti timp de 12 zile. Ardelenii au programate patru meciuri amicale în stagiul de pregătire, însă au anunţat doar numele primului adversar, Holstein Kiel.

ADVERTISEMENT
Tags: