Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giedrius Arlauskis, cel mai tare dialog cu un arbitru în România. “Ai venit cu cadou pentru Hagi?” Exclusiv

Giedrius Arlauskis a vorbit despre meciul care i s-a părut "dubios" în SuperLiga din cauza brigăzii de arbitraj. A dezvăluit și discuția incredibilă cu centralul.
16.12.2023 | 14:59
Giedrius Arlauskis cel mai tare dialog cu un arbitru in Romania Ai venit cu cadou pentru Hagi Exclusiv
Giedrius Arlauskis a simțit ceva suspect la un meci cu Farul. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a vorbit despre arbitrajele din România și este convins că nu se fac jocuri pentru nimeni în SuperLiga. Totuși, și-a amintit o partidă care i s-a părut dubioasă, în care Farul ar fi fost avantajată contra Craiovei, unde juca atunci.

Giedrius Arlauskis, dialog fabulos cu un arbitru în SuperLiga: “A venit cu cadou pentru Hagi?”

“Cred că singura dată a fost faza aia la Craiova cu Farul când s-a dat penalty. Acolo mi s-a părut foarte dubios pentru că era și ziua lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Poate a venit cu un cadou pentru Farul. Și i-am spus lui Chivute: ‘A, ai venit cu cadoul!’. ‘Arla, nu mai vorbi așa…'”, a povestit Arlauskis la FANATIK SUPERLIGA.

CFR Cluj nu este echipa arbitrilor. Giedrius Arlauskis desființează această teorie: „Niciodată, la niciun meci!”

Giedrius Arlauskis a jucat aproape patru ani la CFR Cluj și este convins că mitul legat de avantajele pe care le primeau ardelenii de la arbitri este fals. (n.r. A fost CFR Cluj avantajată de arbitri?) Niciodată. Niciodată, la niciun meci! Invers, simțeam că vin și ne mai dau câte una. Eram prea puternici noi. Jucătorii, tot clubul cum era organizat acolo”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al CFR-ului și-a adus chiar aminte un episod sugestiv: „Știam că suntem cei mai buni și veneau și mai inventau și ei. Dar nu cred vreodată că pot să zic ceva.  

Giedrius Arlauskis, savuros: „Mai sunt și eu nebun”

Giedrius Arlauskis subliniază faptul că tot ceea ce a povestit a trăit în detaliu: „Dau din casă acum, povestesc ceva, nu inventez. S-au întâmplat discuții și nu știu ce. Dar asta am spus și eu ce mi-am adus aminte. Mai sunt și eu nebun. Poziția noastră în teren e foarte dificilă”.

ADVERTISEMENT

La 36 de ani, „Arla” a decis să își pună ghetele în cui și nu va reveni asupra deciziei: „Când m-am despărțit de Craiova, vreau să anunț în premieră că nu am mai vorbit cu nimeni, am decis că e gata cu fotbalul. M-am retras de atunci. Spun în premieră că m-am retras din fotbal, nu mai am benzină. Nu mai semnez cu nimeni, am luat decizia când eram la Craiova.

Aveam niște probleme de sănătate și acum am rămas la umăr, la picioare, sunt avariat. După 18 ani de carieră de profesionist m-am avariat ca lumea. Eram la Craiova, nu știu exact meciul, eram în timpul meciului și echipa noastră era în atac, stăteam așa și mi-a venit în cap, ce mai caut eu aici. Am simțit că nu mai am nicio plăcere.

ADVERTISEMENT

Gândul venea deja, voiam să mă retrag după ce am plecat de la CFR, am și stat o perioadă lungă acasă, mă bătea gândul. Că vreau să stau cu familia, m-a convins Marian Copilu, era atunci la Craiova, să vin să ajut. Am decis că hai să mai încerc, să vedem dacă mai pot. Când a plecat Marian de la Craiova mi s-a tăiat și mie, nu mai aveam nicio motivație, pe lângă problemele cu sănătatea, așa că am decis să mă retrag, de ce să mă mai chinui”.

Luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA te așteaptă de LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

A fost CFR Cluj ajutată de arbitri? Dezvăluiri uluitoare ale lui Giedrius Arlauskis

ADVERTISEMENT