Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giedrius Arlauskis, scandal monstru cu Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am sărit să-l bat! S-a închis în birou”

Giedrius Arlauskis a povestit la FANATIK SUPERLIGA un episod încins pe care l-a avut cu Dan Petrescu în perioada CFR Cluj. Cei doi au fost aproape să se ia la bătaie.
15.12.2023 | 17:02
Giedrius Arlauskis scandal monstru cu Dan Petrescu la CFR Cluj Am sarit sal bat Sa inchis in birou
Giedrius Arlauskis, scandal monstru cu Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am sărit să-l bat! S-a închis în birou”.
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a scris istorie în fotbalul românesc, fiind unul dintre cei mai buni străini care au evoluat vreodată în campionatul nostru. Portarul a câştigat titlul cu Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis, scandal monstru cu Dan Petrescu la CFR Cluj: “Băga-mi-aş ****, am jucat fără portar!”

Invitat în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Giedrius Arlauskis a povestit un episod încins pe care l-a avut cu Dan Petrescu, la finalul unui meci câştigat de CFR Cluj cu 4-1 în faţa celor de la Botoşani:

ADVERTISEMENT

“Am avut non-stop clinciuri cu Petrescu. O dată am sărit, cu nebuniile mele. Am povestit chiar aseară cu Felgueiras, ca portarii. Într-un meci cu Botoşani la Cluj, am câştigat 4-1. 

Prima repriză au avut ei două ocazii mari, am scos. Apoi am rezolvat cu 4-0. În minutul 90 şi ceva, fuge pe contraatac, dă la poartă, scot cu piciorul şi direct o dă colţul lung, gol. 4-1 pentru noi. 

ADVERTISEMENT

Se fluieră finalul şi Petrescu se întoarce la bancă şi strigă: ‘Băga-mi-aş ****, am jucat fără portar!’. Băi… Când am mers la galerie au venit la mine şi m-au întrebat dacă am auzit ce a zis. 

M-am dus glonţ în vestiar şi am strigat: ‘Petresculeeee, unde eşti?'”

Nu îmi mai ardea de galerie, mi s-a pus pata repede şi aşa sunt cu problemele mele emoţionale. M-am dus glonţ în vestiar şi am strigat: ‘Petresculeeee, unde eşti?’. Toată lumea se bucura pe acolo.

ADVERTISEMENT

Prin vestiar, coridorul duce spre biroul lui. Dar sunt două uşi acolo. Eu stăteam pe lângă uşă şi am strigat la el: ‘Bă, vino-ncoa!’. S-a ascuns şi s-a închis cu uşa. Nu îi făceam nimic.

Eu nu sunt violent. Cred doar că îl înjuram de rupeam. Niciodată nu m-am bătut vreodată. Vedeam imaginile cu mine când aveam ieşirile nervoase. Ştii cât de rău îmi părea după aia? 

ADVERTISEMENT

Făceam pe moment să câştig meciul. Îmi era ruşine a doua zi. Apoi vorbeam şi cu jucătorul şi îi spuneam că sunt eu dilău!”, a spus Arlauskis la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Giedrius Arlauskis, scandal monstru cu Dan Petrescu la CFR Cluj

ADVERTISEMENT