Fotbal intern

CFR Cluj dă jucători la Gaz Metan Mediaş! Cine va fi împrumutat. Exclusiv

26.12.2020 | 11:07
CFR Cluj da jucatori la Gaz Metan Medias Cine va fi imprumutat Exclusiv
CFR Cluj dă jucători la Gaz Metan Mediaş! Cine va fi împrumutat (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Echipele din Liga 1 pregătesc strategiile pentru perioada de transferuri din această iarnă, iar FANATIK a aflat ce jucători vor pleca de la CFR Cluj la Gaz Metan Mediaş. Echipa lui Jorge Costa se va baza pe doi fotbalişti importanţi din retur.

Din informaţiile FANATIK, Jakub Vojtus şi Luis Aurelio vor fi împrumutaţi de CFR Cluj la Gaz Metan Mediaş până la finalul sezonului 2020-2021. Formaţia lui Jorge Costa va avea posibilitatea să-i transfere definitiv pe cei doi în vară.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Jakub Vojtus şi Ivica Zunic sunt primii doi fotbalişti care vor pleca de la CFR Cluj. Acum, pe lista plecărilor se va adăuga şi mijlocaşul central de 32 de ani, care a jucat la Gaz Metan Mediaş în sezonul 2018-2019.

Gaz Metan Mediaş ia doi jucători de la CFR Cluj

FANATIK a aflat că Gaz Metan Mediaş nu va plăti niciun ban pentru împrumutul celor doi jucători. Oficialii clubului medieşean vor fi nevoiţi să plătească 150.000 de euro dacă vor dori să-i transfere definitiv pe Jakub Vojtus şi Luis Aurelio în vară.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă împrumutul va fi gratis, Gaz Metan Mediaş va suporta o parte din salariile lui Jakub Vojtus şi Luis Aurelio. Mai exact, 6.000 de euro din salariul celor doi va fi plătit de clubul medieşean până la finalul sezonului actual.

Luis Aurelio a mai jucat la Gaz Metan Mediaş în sezonul 2018-2019, înainte să fie transferat de CFR Cluj. În actualul sezon, mijlocaşul de 32 de ani a jucat şase meciuri pentru campioana României.

ADVERTISEMENT

Jakub Vojtus a fost transferat de CFR Cluj de la Academica Clinceni în vară, însă atacantul slovac nu a reuşit să se impună în primul 11. Fotbalistul de 27 de ani a jucat 10 meciuri pentru formaţia din Gruia, reuşind să ofere două pase decisive.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Luis Aurelio
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Jakub Vojtus
ADVERTISEMENT

CFR Cluj vrea să-l vândă pe Billel Omrani

Pe lângă Jakub Vojtus, Ivica Zunic şi Luis Aurelio, CFR Cluj ar putea să se despartă şi de Billel Omrani. FANATIK a anunţat că atacantul francez ar putea să plece din Gruia în schimbul a 500.000 de euro.

Acordul lui Billel Omrani cu CFR Cluj expiră în vară, iar oficialii clubului i-au oferit aceleaşi condiţii financiare ca în contractul de acum. Fotbalistul de 27 de ani nu este dispus să semneze şi a prezentat câteva condiţii financiare considerate exagerate de către conducătorii campioanei României.

ADVERTISEMENT