Sport

CFR Cluj, decizie în cazul lui Andrea Mandorlini: „Suntem complet dezamăgiți”

CFR Cluj a luat o decizie în ceea ce privește poziția lui Andrea Mandorlini pe bancă. Gruparea din Gruia a emis un comunicat oficial.
06.12.2023 | 15:52
CFR Cluj decizie in cazul lui Andrea Mandorlini Suntem complet dezamagiti
CFR Cluj a luat o decizie în privința antrenorului Andrea Mandorlini. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj stă pe un butoi de pulbere înaintea ultimelor meciuri din acest an. Neluțu Varga le-a dat un ultimatum atât jucătorilor, cât și antrenorului, însă patronul a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu se pune, deocamdată, problema schimbării antrenorului.

CFR Cluj, decizie în cazul lui Andrea Mandorlini: „Suntem complet dezamăgiți”

Neluțu Varga a anunțat o adevărată revoluție la CFR Cluj, în cazul în care, formația din Gruia nu câștigă ultimele 4 meciuri din acest an. Seria meciurilor „vișiniilor” începe miercuri, 6 decembrie, împotriva Rapidului pe Giulești, în ultima etapă a grupelor Cupei României Betano.

ADVERTISEMENT

Duelul este cu atât mai important cu cât miza o reprezintă calificarea în sferturile de finală ale competiției. Prin intermediul unui comunicat de presă, CFR Cluj a confirmat importanța meciurilor care urmează pentru echipa lui Andrea Mandorlini.

Totodată, CFR Cluj a precizat că antrenorul italian are parte de toată încrederea conducerii clubului. „În urma informațiilor apărute, din ce în ce mai des, în presa sportivă, menite să producă un dezechilibru în familia noastră, clubul CFR 1907 Cluj dorește să vină cu anumite precizări:

ADVERTISEMENT

„Suntem complet dezamăgiți de aceste tentative îndreptate cu rea credință asupra clubului nostru, care au unica intenție de a destabiliza echipa.

Perioadă de foc pentru CFR Cluj: „Patru meciuri importante până la pauză”

„Urmează un program încărcat, cu patru meciuri importante până la pauza competițională, și ne dorim ca toată energia noastră să fie îndreptată exclusiv în această direcție, și nu pentru dezmințirea periodică a articolelor apărute în spațiul public

ADVERTISEMENT

Chiar dacă, într-adevăr, ultimele rezultate nu au fost așa cum ni le-am dorit, atât jucătorii, cât și antrenorul nostru, Andrea Mandorlini, au parte de susținere din partea conducerii clubului.

Jocul prestat de echipa noastră, apreciat și de marea majoritate a specialiștilor din domeniu, ne dă încredere pentru restul meciurilor din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Am demonstrat în repetate rânduri că eșecurile ne dau puterea de a reveni și de a învinge, acestea făcând parte, în mod inevitabil, din realitatea sferei sportive”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Neluțu Varga i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini: „Nu discutăm o despărțire”

Cu două zile înainte de comunicatul emis de CFR Cluj, Neluțu Varga a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu discută despărțirea de Andrea Mandorlini. O decizie ar urma să vină în iarnă, când ardelenii vor trage linie.

„Bineînțeles că mă întrebați și de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați pentru că suntem în situația asta. Abia după aceea antrenorul.

Până la urmă un tehnician aduce fotbaliștii în fața porții, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu mai poate să o antreneze. 

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție la CFR Cluj și ne vom despărți de foarte, foarte, foarte multă lume. Nu discutăm în momentul de față, sub nicio formă, despre o despărțire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă”, a declarat Neluțu Varga, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT