Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga, ultimatum pentru jucătorii de la CFR Cluj. „Va fi revoluție în iarnă, indiferent de nume”

Finanțatorul Neluțu Varga a anunțat o adevărată revoluție la CFR Cluj. Patronul le-a adresat un ultimatum jucătorilor și staff-ului tehnic.
04.12.2023 | 11:00
Nelutu Varga ultimatum pentru jucatorii de la CFR Cluj Va fi revolutie in iarna indiferent de nume
Neluțu Varga a anunțat cine va fi antrenorul CFR Cluj în 2024. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Criza de la CFR Cluj nu a rămas fără urmări. Patronul Neluțu Varga a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK un ultimatum pentru jucători și pentru staff-ul tehnic. Fosta campioană a României trebuie să câștige următoarele 4 meciuri, obiectiv fixat de Neluțu Varga.

Neluțu Varga, ultimatum pentru jucătorii de la CFR Cluj. „Va fi revoluție în iarnă, indiferent de nume”

CFR Cluj a pierdut jocul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, iar Neluțu Varga a fost nevoit să fixeze un obiectiv măreț la CFR Cluj. Patronul vrea ca fosta campioană a României să câștige cele 4 meciuri rămase de disputat pentru CFR Cluj în acest an.

ADVERTISEMENT

În primul duel din această serie, formația lui Andrea Mandorlini o înfruntă pe Rapid în Cupa României. În cazul în care își vor îndeplini obiectivul, jucătorii și staff-ul vor primi o primă de 250.000 de euro. În caz contrar, patronul a anunțat revoluție în tabăra ardelenilor.

„Le transmit antrenorului Mandorlini și băieților că obiectivul este să câștige următoarele 4 meciuri. Nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau 4 victorii în următoarele 4 meciuri. Le-am fixat un bonus consistent.

ADVERTISEMENT

Dacă vor reuși să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro.

Bani pe care îi vor împărți cu toții, jucători și staff, în cazul în care vom obține 12 puncte. În cazul în care nu vom obține aceste puncte și nu vom avea 4 victorii, va fi revoluție la CFR Cluj”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Ne vom despărți de mulți jucători”. Ce spune Neluțu Varga despre Andrea Mandorlini

Neluțu Varga a anunțat că în jur de 6-7 jucători vor pleca de la CFR Cluj, dacă formația din Gruia nu câștigă în următoarele 4 meciuri. Pe lângă duelul cu Rapid, ardelenii le înfruntă pe FCSB, Sepsi și U Cluj.

În ceea ce privește situația lui Andrea Mandorlini, Neluțu Varga consideră că jucătorii sunt principalii vinovați. Patronul a asigurat că nu discută cu antrenorul italian despre o eventuală plecare din Gruia. O decizie va fi luată în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic. Includ pe absolut toată lumea. Vom face o analiză foarte rațională și foarte corectă, iar cei care ne-au nemulțumit vor pleca.

Dacă nu obținem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbaliști vor pleca de la CFR Cluj.  Bineînțeles că mă întrebați și de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați pentru că suntem în situația asta.

„Nu discutăm în momentul de față despre despărțirea de Mandorlini”

Abia după aceea antrenorul. Până la urmă un tehnician aduce fotbaliștii în fața porții, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu mai poate să o antreneze. 

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție la CFR Cluj și ne vom despărți de foarte, foarte, foarte multă lume.

Nu discutăm în momentul de față, sub nicio formă, despre o despărțire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă”, a mai spus Neluțu Varga, pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Neluțu Varga, ultimatum pentru jucătorii de la CFR Cluj. „Va fi revoluție în iarnă”

ADVERTISEMENT