Sport

CFR Cluj, primul transfer pentru sezonul viitor de Liga 1. Ce jucător va avea la dispoziție Dan Petrescu

Denis Ciobotariu (23 de ani) a fost împrumutat de campioana României iarna trecută la FC Voluntari, însă fundașul central va reveni din vară la CFR Cluj.
03.05.2022 | 16:34
CFR Cluj primul transfer pentru sezonul viitor de Liga 1 Ce jucator va avea la dispozitie Dan Petrescu
Denis Ciobotariu este evaluat conform Transfermarkt la 700.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Actualul jucător al ilfovenilor a jucat sub comanda tatălui său în 12 meciuri din Casa Pariurilor Liga 1. A reușit un gol și o pasă decisivă.

Primul transfer al lui CFR Cluj: Denis Ciobotariu se întoarce în Gruia

Stoperul a dezvăluit că își dorește ca CFR Cluj să câștige cel de-al cincilea titlu consecutiv și practic să primească și el o medalie de campion, jucând pentru ardeleni șase meciuri în acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Mi-aş dori să ia CFR campionatul, ar fi și în beneficiul meu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a fost sincer fiul lui Liviu Ciobotariu.

După ultimul meci pierdut de FC Voluntari, 0-1 în fața celor de la Universitatea Craiova, Denis Ciobotariu a explicat pentru Orange Sport că nu va mai continua în Ilfov: „La finalul sezonului plec şi eu. Eu sunt împrumutat aici, la Voluntari. Sunt mulţi jucători care îşi termină contractul cu FC Voluntari, din câte am înţeles”.

ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu a fost exclus din lot de către Dan Petrescu. Va avea o concurență teribilă la CFR Cluj

Dan Petrescu a decis să îl scoată de pe lista de Liga 1 deși Denis Ciobotariu era la acel moment fotbalistul cu cel mai bun index InStat din Casa Pariurilor Liga 1.

Antrenorul lui CFR Cluj a luat această decizie înaintea meciului cu FC Voluntari de pe 31 octombrie 2021, deoarece tatăl său este antrenorul celor de la FC Voluntari și fundașul central i-ar fi putut dezvălui detalii tactice.

ADVERTISEMENT

„Cu Ciobotariu am vorbit înainte de meci, i-am zis că nu face parte din lot la acest meci. Nu am vrut să iasă discuții. Nu am nicio problemă cu el. I-am spus: ‘Ciobi, nu vreau să te bag într-un scandal’. El a înțeles, mi-a spus: ‘Mister, mă duc să joc la echipa a doua’”, și-a motivat decizia „Bursucul”.

Denis Ciobotariu va avea parte de concurență acerbă pe fostul preferat al lui Dan Petrescu însă are avantajul că poate evolua și în banda dreaptă și chiar în stânga a defensivei.

ADVERTISEMENT

Jucătorul transferat de la Dinamo pentru 800.000 de euro se va bate pentru un post de titular cu Andrei Burcă, Graovac, Yuri, Bouhenna sau Dimitrov.

ADVERTISEMENT
Tags: